Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αίτημα να ολοκληρωθεί ο γονιδιακός έλεγχος στα παιδιά της

Αίτημα να ολοκληρωθεί ο γονιδιακός έλεγχος στα παιδιά στην Πάτρα θα καταθέσουν οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου τις επόμενες ημέρες.

Πρόκειται για μία συμπληρωματική εξέταση, η τρίτη και τελευταία κατά σειρά, για τον γονιδιακό έλεγχο, που δεν έγινε πριν από την σύλληψη της 33χρονης.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, τόσο η κατηγορουμένη, όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης, έπρεπε να πληρώσουν το ποσό των 700 ευρώ και εκείνη τη στιγμή δεν είχαν τα χρήματα, όπως ισχυρίζονται.

Η πλευρά της κατηγορούμενης περιμένει από αυτή την εξέταση να μάθει εάν υπάρχει κάποιο «ένοχο» γονίδιο και μάλιστα έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για Μαλένα και Ίριδα.

Οι δύο πρώτοι έλεγχοι, πάντως δεν έχουν δείξει το παραμικρό πρόβλημα για τα παιδιά. Έχουν ελεγχθεί αρχικα 128 γονίδια και στη συνέχεια άλλα 839, που σχετίζονται με τον αιφνίδιο νεανικό θάνατο με αρνητικό αποτέλεσμα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα εχει συνάντηση με τους δικηγόρους της μέχρι την Παρασκευή. Εκκρεμεί το αίτημα αποφυλάκισης, που θέλει πάση θυσία να κατατεθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έρχεται ένας από τους ισχυρότερους καύσωνες των τελευταίων χρόνων» λέει ο Λαγουβάρδος - Κίνδυνος θερμικής επιβάρυνσης
Σε πολλές περιοχές και κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα οι θερμοκρασίες θα παραμένουν υψηλές και το βράδυ - Λόγω της ακραίας θερμικής επιβάρυνσης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρά περιστατικά καταπόνησης στον πληθυσμό
Τουρίστες προσπαθούν να προστατευτούν από τη ζέστη στην Αθήνα
3
Βίντεο ντοκουμέντο πριν τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή – Ο δράστης τυλιγμένος με κουβέρτα για να αποφύγει τις κάμερες
Είναι η στιγμή που ο δράστης έχει φτάσει από το Ναύπλιο στην Αθήνα για να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο της δολοφονίας του καθηγητή
Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή
3