Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Προσπαθούν να μου φορτώσουν τα πάντα» – Εξελίξεις και στο βάθος νέες διώξεις

Η μεγάλη εβδομάδα ξεκίνησε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, με τις εξελίξεις να αναμένονται καταιγιστικές για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά της, από την Πάτρα. Τι σκέφτεται η 33χρονη…

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και ξέρει πως μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να της απαγγελθούν νέες κατηγορίες και να κληθεί να καταθέσεις για τις δολοφονίες της Μαλένας και της μικρής Ίριδας στην Πάτρα. Η 33χρονη, που για την ώρα κατηγορείται μόνο για τη δολοφονία της Τζωρτίνας με κεταμίνη, δεν αλλάζει γραμμή. Επιμένει πως είναι αθώα και πως δεν υπάρχουν τα απαραίτητα πειστήρια για την ενοχή της. Ουσιαστικά στέκεται σε θολά σημεία του θρίλερ, που έχουν να κάνουν με την ακριβή ώρα θανάτου της Ίριδας, τη διαδρομή της κεταμίνης και τον τρόπο που έπαθε ασφυξία η Μαλένα.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε πως δεν έχει ενημερωθεί ακόμη αν η πελάτης του θα κληθεί να καταθέσει για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, της Ίριδας και της Μαλένας, μετά το πόρισμα για τους θανάτους τους.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά ότι «ξεκίνησε μια βδομάδα γεμάτη εξελίξεις» και πρόσθεσε ότι «υπάρχει ακόμη πολύ δρόμος στην υπόθεση». Συμπλήρωσε δε πως τις τελευταίες ημέρες «υπήρξε πρόοδος στην έρευνα». Ο δικηγόρος επεσήμανε ότι ακόμη δεν έχει λάβει τα πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και ότι ακούει όλα αυτά που διαρρέονται στα ΜΜΕ.

Από αυτές τις διαρροές προκύπτει ότι τα επιστημονικά πορίσματα έρχονται σε αντίθεση με τις αρχικές εκθέσεις των ιατροδικαστών ενώ δεν υπάρχει καμιά αναφορά στα προβλήματα υγείας που φέρονται να είχαν τα παιδιά, σύμφωνα πάντα με τις αρχικά πορίσματα.

Ερωτηθείς για τον αν η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην πρόσφατη κατάθεση της είπε κάτι που στρέφεται εναντίον της αδερφής της, όπως διέρρευσε σε ΜΜΕ, απάντησε ότι δεν έχει αυτή την εικόνα για την κατάθεση την οποία χαρακτήρισε «περιγραφική».

Τέλος και μεταξύ άλλων, ερωτηθείς για την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν ενημερώθηκε για τα όσα διαρρέονται για τα πορίσματα της Ίριδας και της Μαλένας, είπε ότι «προσπαθούν να μου φορτώσουν τους θανάτους και των άλλων παιδιών».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 33χρονης κατηγορουμένης, η εντολέας του θα αμφισβητήσει το τελικό πόρισμα των παιδιών, καθώς δεν ξέρουν εάν είναι ακριβές και πάνω σε τι στηρίζεται. Σε ό,τι αφορά τον θάνατο της Ίριδας που άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι, ενώ μαζί της ήταν και η αδερφή της, ο δικηγόρος επισήμανε πως το 6 μηνών μωρό είχε διαγνωστεί με καρδιολογικό πρόβλημα που είχε εκ γενετής και «πρέπει να δούμε τι λέει σχετικά με αυτό το πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρηα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για την επίθεση στο σπίτι Ντογιάκου: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, εκφοβισμού ή απειλής»
«Η στοχοποίηση δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών δεν πλήττει μόνο τα πρόσωπα αλλά τον ίδιο τον θεσμό της Δικαιοσύνης και την ομαλή λειτουργία της δημοκρατικής πολιτείας»
Επίθεση από αγνώστους στο σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου στον Βύρωνα, πέταξαν μπογιές στους τοίχους, τρικάκια, έγραψαν συνθήματα και προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα
Τι κρύβεται πίσω από το βίντεο στη Λακωνία που δείχνει γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα να περπατάει ξυπόλητη
Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από υπάλληλο καταστήματος της περιοχής προκειμένου να τη λύσει, αλλά όταν την ρώτησε ποιος την έδεσε και γιατί είναι σε αυτή την κατάσταση, δεν έδωσε σαφή απάντηση
Η γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα 8