Ελλάδα

Σαλαμίνα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Νεκρός ο οδηγός

Ο ηλικιωμένος οδηγός που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Τραγωδία συνέβη στη Σαλαμίνα το απόγευμα της Παρασκευής 21.11.2025, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα από την προβλήτα. 

Υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το αυτοκίνητο έπεσε από την προβλήτα στη Σαλαμίνα, στη θάλασσα με αποτέλεσμα τον θάνατο του οδηγού.

Ο οδηγός που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την προβλήτα στα Παλούκια.

Η σορός του ηλικιωμένου άνδρα εντοπίστηκε από δύτες του Λιμενικού, οι οποίοι συμμετείχαν στην επιχείρηση ανάσυρσης μαζί με την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, το όχημα -αφού ο οδηγός είχε εκδώσει κανονικά εισιτήριο επιβίβασης- κινήθηκε ξαφνικά με μεγάλη ταχύτητα προς σημείο του λιμανιού όπου εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε φέρι μποτ. Το αυτοκίνητο φέρεται να διένυσε αρκετά μέτρα πριν καταλήξει στο νερό. Λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει βρέθηκε σε αρκετή απόσταση από την προβλήτα, αναφέρει το salamina-press.gr.

Οι αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του δυστυχούς συμβάντος.

 

Κόσμος περιμένει να επβιβαστεί στα φέρι μποτ
Κόσμος περιμένει να επβιβαστεί στα φέρι μποτ

Ένα από τα φέρι της γραμμής είχε βρεθεί «παγιδευμένο» στα στενά, καθώς δεν του επιτράπηκε ούτε να επιστρέψει στο Πέραμα ούτε να προσεγγίσει τη Σαλαμίνα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες στο λιμάνι των Παλουκίων.

 

Λόγω της διεξαγωγής ερευνών στη θαλάσσια περιοχή, είχαν διακοπεί για αρκετή ώρα τα δρομολόγια των φέρι μποτ, προκαλώντας τεράστιες ουρές στο Πέραμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
5
Νεαρός έβαλε το πίτμπουλ του να επιτεθεί σε 30χρονο για να τον ληστέψει στην Ομόνοια - «Με έριξε κάτω και το σκυλί με δάγκωνε»
Ο δράστης όταν εντόπισε τον 30χρονο ξεκίνησε να τον γρονθκοπεί, ενώ την ώρα που το θύμα ζήτησε βοήθεια εκείνος έδωσε εντολή στο σκυλί να επιτεθεί
Σκύλος
10