Ελλάδα

Σε εξέλιξη το Πειθαρχικό του ΣΕΗ για γνωστούς ηθοποιούς

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το Πειθαρχικό του ΣΕΗ υπό την προεδρία του Πασχάλη Τσαρούχα, με τη λήξη της διαδικασίας, σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα, να μην τελειώνει πριν περάσουν αρκετές ώρες, αργά το απόγευμα δηλαδή.

«Σε αυτή την τελική διαδικασία του πειθαρχικού, η οποία γίνεται κεκλεισμένων των θυρών δεν θα εξεταστούν οι υποθέσεις με κριτήριο τα χρονικά όρια τέλεσης τους, αλλά με το αν όντως τελέστηκαν» λέει στο newsit.gr o Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΣΕΗ και συμπληρώνει: «Πάντως οι αποφάσεις που παίρνονται αυτή τη στιγμή δεν αφορούν μόνο τους δυο ηθοποιούς αλλά πολλούς άλλους καλλιτέχνες μέλη του ΣΕΗ . Επίσης δεν έχουν να κάνουν μόνο τη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις σωματικής κακοποίησης, εκφοβισμού ακόμα και άλλων εργασιακών παραβάσεων. Για αυτό και διαρκεί τόση πολλή ώρα το συμβούλιο, γιατί οι υποθέσεις είναι πολλές».

Σημειώνεται ότι οι δυο γνωστοί ηθοποιοί βρίσκονται αντιμέτωποι με τη σωρεία καταγγελιών εις βάρος τους. Η διαγραφή δια βίου από το Σωματείο είναι η έσχατη των ποινών και επικυρώνεται βάση καταστατικού από τη γενική συνέλευση.

Ρεπορτάζ: Δήμητρα Τριανταφύλλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 1
Αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος που μοίραζε «μαϊμού» επιδόματα αναπηρίας σε υγιείς ανθρώπους στο Αγρίνιο - «Της έδωσες ηρεμιστικό;»
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χορηγούσαν στους πελάτες ηρεμιστικά για να μπουν σε καταστολή και να πείσουν τις επιτροπές πως χρειάζονται το επίδομα αναπηρίας
Κύκλωμα με «μαϊμού» ειδόματα