Ελλάδα

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα – Αισθητός στην Πάτρα και σε περιοχές της Αχαΐας

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στα Καλάβρυτα και έγινε αισθητός στην Πάτρα και σε αρκετές περιοχές της Αχαΐας.

Ο σεισμός σημειώθηκε περίπου στις 16:40 σήμερα (26.12.2022) και το επίκεντρό του εντοπίζεται 14 χιλιόμετρα δυτικά, νοτιοδυτικά της Κλειτορίας, στην περιοχή των Καλαβρύτων, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

seismos kalavrita gein

Το εστιακό του βάθος καταγράφεται στα 14,4 χιλιόμετρα. Σύμφωνα και με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 21 χιλιόμετρα, νότια, νοτιοδυτικά της πόλης των Καλαβρύτων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Eυλογιά αιγοπροβάτων: Νέα Ομάδα Εργασίας στο ΥΠΑΑΤ – Τα 7 έκτακτα μέτρα για τους κτηνοτρόφους
Επιχειρησιακό σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει εφτά έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων θέτει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με την κατάσταση να κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη
Αιγοπρόβατα