Ελλάδα

Σεισμός 5 Ρίχτερ στην Εύβοια – Μεγάλης διάρκειας και αισθητός στην Αττική

Σεισμός μεγέθους 5 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Εύβοια λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο με το επίκεντρο να βρίσκεται 6 χλμ νοτιοανατολικά των Ζαράκων, ενώ το εστιακό βάθος ήταν  8,9 χλμ.

Ο σεισμός στην Εύβοια έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Αττική η οποία «ταρακουνήθηκε» και αυτή για αρκετά δευτερόλεπτα καθώς και στην Κορινθία, ενώ αναφορές υπάρχουν και για άλλες περιοχές της χώρας που κατάλαβαν τη δόνηση.

seismos evoia

Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο δίνει τον σεισμό στην Εύβοια 5,1 Ρίχτερ με επίκεντρο τα δέκα χιλιόμετρα από τα Νέα Στύρα.

seismos euromesogeiako

 

Ο σεισμός ήταν μεγάλης διάρκειας και έγινε αισθητός στην Εύβοια και στην Αττική ενώ οι χρήστες κινητών με λογισμικό android έλαβαν σχετικά ειδοποίηση.

seismos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
25η Μαρτίου: Η γαλανόλευκη στη θάλασσα του Πειραιά για την εθνική επέτειο – Συγκίνηση και υπερηφάνεια
«Συμβολικός, αλλά και ουσιαστικός τρόπος να αναδείξουμε τη βαθιά και διαχρονική σχέση του Πειραιά με τη ναυτοσύνη και τη θάλασσα», τόνισε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης
Η Γαλανόλευκη στη θάλασσα του Πειραιά για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821
Νίκος Πλακιάς για δίκη Τεμπών: «Καλώς κάλεσαν ως μάρτυρα τον Λακαφώση γιατί δεν πρότειναν τον Κοκοτσάκη;»
Σχολιάζει την προσθήκη του πραγματογνώμονα Κώστα Λακαφώση, έπειτα από σχετικό αίτημα οκτώ δικηγορικών γραφείων, ενώ παράλληλα θέτει ερωτήματα για την απουσία του Βασίλη Κοκοτσάκη από τους προτεινόμενους μάρτυρες
Ο Νίκος Πλακιάς