Ελλάδα

Σεισμός στην ΑΘήνα

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην Αττική.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός ήταν της τάξεως των 3 Ρίχτερ, και είχε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα.

Επίκεντρο ήταν και πάλι η Δυτική Πάρνηθα, το ρήγμα δηλαδή που “έδωσε” και τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ πριν δύο εβδομάδες. Υπενθυμίζεται πως σεισμός σημειώθηκε και νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, μεγέθους 3,5 Ρίχτερ, στην ίδια περιοχή.

Όπως είναι φυσικό ο σεισμός έγινε αισθητός στην Αθήνα, και ιδιαίτερα στα δυτικά προάστια. Όπως φαίνεται και στην εικόνα από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, οι μετασεισμοί που σημειώνονται στην περιοχή είναι συνεχείς.

seismos

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση 10 ατόμων σε ανήλικους στον Νέο Κόσμο - «Ο 15χρονος ήταν μαχαιρωμένος σε κοιλιά και μηρό»
Το newsit.gr εξασφάλισε 2 βίντεο ντοκουμέντο πριν την επίθεση των 10 ατόμων σε 4 ανήλικους - «Δεκαπέντε χρονών, με δύο μαχαιριές και αιμορραγία, δεν ήξερε τι του συμβαίνει, ήταν σε κατάσταση σοκ» μας λέει αυτόπτης μάρτυρας
Νέος Κόσμος
25
«Όχι» στην ονοματοδοσία πάρκου σε «Γιάννης Μπουτάρης» από την Παμποντιακή Ομοσπονδία – «Οι δηλώσεις του προσέβαλλαν βαθιά την ιστορική μας μνήμη»
Οι θέσεις του πρώην δημάρχου «θίγουν ευθέως τη μνήμη ενός λαού που υπέστη διωγμούς, σφαγές και ξεριζωμό» αναφέρουν μεταξύ άλλων
Γιάννης Μπουτάρης 6