Ελλάδα

Σκέψεις να δοθεί το επίδομα των 800 ευρώ και σε γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς

Αν θα πάρουν τελικά το επίδομα των 800 ευρώ ή το voucher των 600€ γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί και λογιστές θα… φανεί στο χειροκρότημα. Οι σκέψεις στο κυβερνητικό επιτελείο μετά τις οργισμένες αντιδράσεις, αύριο ή τη Δευτέρα οι αποφάσεις.

Δεύτερες σκέψεις στην κυβέρνηση μετά τις θυελλώδεις αντιδράσεις, κυρίως από τους δικηγόρους, για τον αποκλεισμό από το επίδομα των 800 ευρώ. Οι… «φωνές» έφτασαν μέχρι το Μαξίμου.

Click4more Οι δικηγόροι ετοιμάζουν προσφυγή για το “επίδομα” των 600 ευρώ!

Από τη στιγμή που έγιναν οι σχετικές ανακοινώσεις από την κυβέρνηση και από το επίδομα των 800 ευρώ αποκλείστηκαν επιστημονικοί κλάδοι όπως δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί και λογιστές, οι αντιδράσεις ήταν πολλές και οργισμένες.

Δεν ήταν δυνατόν να μην φτάσουν στα… αυτιά της κυβέρνησης, που φαίνεται ότι επανεξετάζει τα δεδομένα και σκέφτεται το αν μπορεί να δοθεί και σε γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς και λογιστές το επίδομα των 800 ευρώ και όχι το «επίδομα» (voucher) των 600 ευρώ.  

Στο κυβερνητικό επιτελείο ζυγίζουν, εκτός από τις αντιδράσεις, και τα… νούμερα και κάνουν υπολογισμούς για να δουν αν τα νούμερα «βγαίνουν».

Σε κάθε περίπτωση, οι οριστικές αποφάσεις να ληφθούν αύριο Κυριακή (29.03.2020) ή τη Δευτέρα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Ιωάννα Τούνη απαντά για τη σύλληψή της με δάκρυα στα μάτια: «Διασύρθηκα για 9 χρόνια και οδηγήθηκα στο τμήμα επειδή μίλησα»
Με ένα επτάλεπτο βίντεο στο Instagram, περιέγραψε τη νέα περιπέτεια που βίωσε λίγα 24ωρα μετά την καταδίκη των δύο κατηγορουμένων για το revenge porn βίντεό της
Ιωάννα τούνη
Δίκη για τα Τέμπη: Στις 27 Απριλίου η επόμενη συνεδρίαση – Καταγγελίες για αλλοίωση στοιχείων και φόβοι για καθυστερήσεις
Το Ελληνικό Δημόσιο στέκεται απέναντι στους 36 κατηγορούμενους - Υπό δρακόντεια μέτρα και αναφορές για νέα αποκαλυπτικά στοιχεία συνεχίστηκε η διαδικασία
Δίκη για Τέμπη
Πλακιάς για τα βίντεο στα Τέμπη: «Αφού πάει κουβά το αφήγημα του φορτίου, λένε πόσο κρίσιμα είναι για το μπάζωμα»
«Δεν βρήκαν φορτίο ούτε εύφλεκτο υλικό, βρήκαν υλικό που συσχετίζεται με την διαμόρφωση του χώρου τις πρώτες ώρες μετά την σύγκρουση» λέει ο Νίκος Πλακιάς
Νίκος Πλακιάς 22