Ελλάδα

Σοκ: Βρήκαν τα οστά βρέφους που ήταν αγνοούμενο! – Η θηριωδία των Τούρκων στην Κύπρο δεν έχει τέλος

Η είδηση έχει συγκλονίσει την Κύπρο και όχι μόνο. Βρήκαν το οστά ενός βρέφους που ήταν αγνοούμενο και δείχνει την θηριωδία των Τούρκων.
Η πληροφορία είναι συγκλονιστική, αφού σύμφωνα με αυτήν εντοπίστηκαν τα οστά του νεαρότερου αγνοούμενου της τουρκικής εισβολής. Πρόκειται για βρέφος μόλις μερικών μηνών (γεννήθηκε το 1974) που οι Τούρκοι το πήραν από την αγκαλιά της μάνας του και το δολοφόνησαν.
 
Δολοφόνησαν επίσης τη μητέρα του, την 11χρονη αδελφή της μητέρας του, τη γιαγιά του και άλλους άμαχους. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πρόκειται για τον Ανδρέα Κυριάκου του Κυριάκου από το Τραχώνι Κυθρέας.
 
Οι ενδείξεις για εντοπισμό του μικρότερου αγνοούμενου της εισβολής προκύπτουν από τον εντοπισμό εννέα λειψάνων αγνοουμένων (συμπεριλαμβανομένων και οστών βρέφους) στα κατεχόμενα, που παραπέμπουν σε ομαδική δολοφονία που διέπραξαν οι Τούρκοι σε βάρος γυναικοπαίδων τον Αύγουστο του 1974.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», τα οστά βρέθηκαν στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Αμμοχώστου κοντά στο χωριό Τραχώνι και οι εκταφές έγιναν σε δύο φάσεις.
 
Αρχικά βρέθηκε αριθμός οστών και στη συνέχεια το συνεργείο ανέστειλε την εκσκαφή. Ωστόσο, επανήλθε σε μεταγενέστερο στάδιο και εντόπισε και άλλα λείψανα.
 
Η ταυτότητα των λειψάνων που έχουν εντοπιστεί θα διαπιστωθεί ίσως σε μερικά χρόνια, εκτός και αν επισπευσθούν οι διαδικασίες ταυτοποίησης των λειψάνων.
 
Η δολοφονία ανηλίκων και μάλιστα βρεφών στην αγκαλιά της μάνας τους, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη βαρβαρότητα και την έλλειψη σεβασμού στη ζωή που επέδειξαν οι Τούρκοι.
 
Στο μεταξύ, όπως πληροφορείται ο «Φ» σχετικά πρόσφατα βρέθηκε και άλλος ομαδικός τάφος στην περιοχή Χαμίτ Μάντρες. Μέχρι στιγμής στον τάφο βρέθηκαν οκτώ λείψανα και οι εκσκαφές συνεχίζονται. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις, τα λείψανα ανήκουν σε πολίτες.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τρεις συλλήψεις για βανδαλισμό σε σχολείο στο Ίλιον - Έγραφαν με σπρέι ακροδεξιά συνθήματα
Πρόκειται για νεαρούς ηλικίας 16, 20 και 21 ετών, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους αεροβόλο πιστόλι, 3 αμπούλες αέρος, γεμιστήρα με μεταλλικά σφαιρίδια, σημαία με κέλτικο σταυρό και αυτοκόλλητα με συνθήματα της Χρυσής Αυγής
Τα αντικείμενα που κατάσχεσε η ΕΛΑΣ
Συναγερμός στην Αττική με νέα ηλεκτρονική απάτη προς φαρμακοποιούς με λεία άνω των 15.000 ευρώ
Άγνωστοι τηλεφωνούν σε φαρμακοποιούς ισχυριζόμενοι ότι καλούν είτε εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου, είτε από οικονομικές υπηρεσίες, με πρόσχημα την «επικαιροποίηση οικονομικών στοιχείων» ή την «επιστροφή χρημάτων»
Φαρμακείο
Τα τρία αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το θάνατο του 43χρονου που βρέθηκε κρεμασμένος στην αποθήκη του σπιτιού του στο Κερατσίνι
Το θρίλερ που διήρκησε για τρεις ολόκληρες ημέρες ξεκίνησε το μεσημέρι της 28ης Απριλίου, όταν ο 43χρονος άνδρας είχε επιστρέψει μαζί με τον πεθερό του από το γιατρό
Ο Σπύρος Σέββος