Ελλάδα

Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία: Αυτοκίνητο γλίστρησε και καρφώθηκε σε βιτρίνα μαγαζιού

Ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματίες αλλά μόνο υλικές ζημιές

Ένα τρομακτικό τροχαίο συνέβη χθες, Τετάρτη (1/10/2025), στη Λαμία όπου αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βιτρίνα μαγαζιού στην οδό Αβέρωφ στη συμβολή με την οδό Δροσοπούλου.

Το τροχαίο στη Λαμία συνέβη όταν το αυτοκίνητο την ώρα που κινούταν και πήγε να στρίψει από Αβέρωφ για Δροσοπούλου, γλίστρησε και για να μην πέσει πάνω στα παρκαρισμένα, έκοψε απότομα το τιμόνι και μπήκε μέσα στη βιτρίνα του καταστήματος ανταλλακτικών αυτοκινήτου.

 

τροχαίο
φωτό lamiareport
τροχαίο
φωτό lamiareport

Ευτυχώς το αυτοκίνητο δεν μπήκε μέσα στο μαγαζί και απλά έσπασε την βιτρίνα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μόνο υλικές ζημιές και να μην τραυματιστεί κάποιος άνθρωπος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι περιοχές που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες και πότε θα «ξεθυμάνουν» τα φαινόμενα
Μηνύματα του 112 «χτύπησαν» το βράδυ της Πέμπτης (2/10/25) σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σέρρες και Λήμνο - Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα δε θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς την Παρασκευή (3/10/25)
Βροχή στην Αθήνα
Κλειστή η κάθοδος της Κηφισίας λόγω πορείας για τη Γάζα – Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας
Σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία προκάλεσε η αποψινή πορεία αλληλεγγύης για τη Γάζα, με την τροχαία να κλείνει τμήμα της Λεωφόρου Κηφισίας και το κέντρο της Αθήνας να «ασφυκτιά» από κίνηση
Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τη Γάζα, στη λεωφόρο Κηφισίας 3