Ελλάδα

Σοκαριστικό τροχαίο στον Κηφισό: Αυτοκίνητο «απογειώθηκε» και πέρασε στο άλλο ρεύμα

Δυο τραυματίες είναι ο απολογισμός σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (01.10.2021) στον Κηφισό.

Το τροχαίο στον Κηφισό έγινε λίγο πριν από τις 04:00 τα ξημερώματα, όταν αυτοκίνητο που κατέβαινε προς Πειραιά, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα!

Όλα δείχνουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει ταχύτητα όταν, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο διαχωριστικό, να το περάσει από πάνω (!) και να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα, στην άνοδο της Εθνικής!

  

Οι δυο επιβάτες του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά η κατάσταση της υγείας τους δεν είναι γνωστή.

Από θαύμα την ώρα που το αυτοκίνητο «απογειώθηκε» από το ρεύμα καθόδου στο ρεύμα ανόδου, δεν κινούνταν άλλο όχημα στην άνοδο του Κηφισού.

Εξαιτίας του τροχαίου και για να καθαριστεί ο δρόμος έκλεισε για ώρες το ρεύμα της ανόδου του Κηφισού από τον Πειραιά έως την Πέτρου Ράλλη, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ήδη μποτιλιάρισμα. Ο δρόμος άνοιξε λίγο πριν από τις 08:00.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιχειρηματίας κατήγγειλε αστυνομικούς για ξυλοδαρμό στη Μύκονο: Τον πέρασαν για τοξικομανή – «Μου χτύπησαν το κεφάλι πάνω στην πόρτα»
«Ο ένας με τραβούσε, μου είχε πιάσει το πόδι κάτω από το κάθισμα, και με τραβούσε με βία και με χτύπαγε από εδώ και από εκεί» λέει το 45χρονο θύμα
Μελανιές στο σώμα του 45χρονου επιχειρηματία 1
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες
Ο 55χρονος αλλοδαπός, μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης, δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή κοκαΐνης και ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες
Καθηγητές γυμνασίου της Αχαΐας ξέχασαν 2 μαθήτριες σε κατάστημα εστίασης και έφυγαν - Ταξίδευαν με λεωφορείο για Θεσσαλονίκη
Οι καθηγητές του σχολείου, αφού επιβιβάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές δεν έκαναν καταμέτρηση των παιδιών, όπως συνηθίζεται, με αποτέλεσμα να αφήσουν πίσω στο κατάστημα τα δύο κορίτσια
Σχολική τάξη 9