Ελλάδα

Σουίτες Μπαχ στο Μουσείο της Ακρόπολης

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, από τις 12 το μεσημέρι έως τη 1 μμ, οι επισκέπτες του Μουσείου Ακρόπολης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν συγχρόνως τις Καρυάτιδες και μουσική Μπαχ.

Η ταλαντούχα βιολίστα Ίρις Λουκά θα ερμηνεύσει τις περίφημες Σουίτες 1 έως 3 του μεγάλου δημιουργού σε μεταγραφή για βιόλα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δράσης «Μουσικοί περίπατοι στα μουσεία» της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική