Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο στον Βόλο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δύο αμάξια και «καρφώθηκε» σε φροντιστήριο

Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός αλλά μόνο υλικές ζημιές
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα άκρως επικίνδυνο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα (14/2/2026) στον Βόλο, όταν αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα αλλά και κτήριο της περιοχής όπου υπάρχει φροντιστήριο. 

Το τροχαίο έγινε στο κέντρο της πόλης του Βόλου και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Ανθίμου Γαζή, μεταξύ Κουταρέλια και Χατζηαργύρη.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας του επί της οδού Γαζή, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, χτύπησε αρχικά σε δύο σταθμευμένα οχήματα, στη συνέχεια σε δέντρο και κατέληξε με σφοδρότητα μέσα σε κτήριο της περιοχής που στεγάζει φροντιστήριο.

Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης που βρισκόταν σε εκείνο το σημείο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, καθώς η πρόσοψη του καταστήματος διαλύθηκε από την πρόσκρουση.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο ενήλικος οδηγός και ο ανήλικος αδελφός του. Μάλιστα, το αυτοκίνητο ήταν μεταχειρισμένο και είχε αγοραστεί μόλις μία ημέρα πριν από το ατύχημα.

τροχαίο βόλος
Ένα από τα αυτοκίνητα που υπέστησαν ζημιά /Φωτό thenewspaper.gr

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και την «τρελή» πορεία του αυτοκινήτου, ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός. 

τροχαίο βόλος
Το αυτοκίνητο που έπεσε στο φροντιστήριο / Φωτό thenewspaper.gr

Η Τροχαία Βόλου διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον οδηγό διενεργήθηκε αλκοτέστ, το οποίο έδειξε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φοιτητές εκλογές: Άνοιξαν οι κάλπες στα πανεπιστήμια με φόντο τα αιματηρά επεισόδια σε ΑΠΘ και Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Στους 10 οι τραυματίες από τις χθεσινές επιθέσεις - Με κατάγματα και κακώσεις νοσηλεύεται 20χρονος φοιτητής του ΑΠΘ - Αφέθηκαν ελεύθεροι όσοι προσήχθησαν για τα επεισόδια
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η 17χρονη – Στο μικροσκόπιο το γράμμα και τα κινητά των κοριτσιών
Η κατάθλιψη είναι αυτή που έσπρωξε τις κοπέλες στο κενό ενώ η κλειδωμένη πόρτα στην ταράτσα και το γεγονός πως έπεσαν χέρι χέρι, δείχνει πως ήταν απόλυτα σίγουρες στο τι θέλουν να κάνουν
Πολυκατοικία
21