Δευτέρα, 17 Ιουν.
26oC Αθήνα

Σπείρα είχε ρημάξει σπίτι σε Δάφνη και Ηλιούπολη, τρεις συλλήψεις

Σπείρα είχε ρημάξει σπίτι σε Δάφνη και Ηλιούπολη, τρεις συλλήψεις

Μια συμμορία που είχε κατακλέψει σπίτια στη Δάφνη και την Ηλιούπολη έπεσε στα χέρια των Αρχών τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/05/2024).

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 27, 29 και 42, και 46χρονη ομοεθνής τους για κλοπές σε σπίτι στη Δάφνη και την Ηλιούπολη.

Οι δράστες έκλεβαν σπίτια στις συγκεκριμένες περιοχές τουλάχιστον από τα τέλη του 2023, ενώ δρούσαν με υπηρεσιακό όχημα και κατασκόπευαν τα σπίτια για να «μπουκάρουν» όταν δεν θα ήταν μέσα οι ιδιοκτήτες του.

Χθες τα ξημερώματα αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν περιπολία, εντόπισαν τους 3 άνδρες να επιβαίνουν στο επιχειρησιακό τους όχημα και μετά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 155 ευρώ.

Μετά από έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια τους, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

-το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ,
-διαρρηκτικά εργαλεία,
-2 αλυσίδες,
-11 ρολόγια,
-πλήθος κλειδιών οικιών,
-κοσμήματα,
-φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και σκληροί δίσκοι,
-αποδείξεις μεταφορών χρηματικών ποσών,
-κινητό τηλέφωνο,
-2 σετ μαχαιροπίρουνα.

Από τη μέχρι στιγμή προανακριτική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 6 περιπτώσεις κλοπών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις