Ελλάδα

Σπέτσες: Σκάφος συγκρούστηκε με υδροφόρα

Σκάφος με σημαία Μάλτας συγκρούστηκε το πρωί της Πέμπτης (27.04.2023) με αγκυροβολημένη υδροφόρα στο λιμάνι των Σπετσών. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο ένα μέλος του πληρώματος της υδροφόρας. 

Το σκάφος με σημαία Μάλτας, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αχών, είχε 13 άτομα πλήρωμα και η πρόσκρουση  σημειώθηκε στις 5:00 το πρωί στο λιμάνι των Σπετσών με υδροφόρα που ήταν αγκυροβολημένη. Προληπτικά στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένα μέλος του πληρώματος του T/P-Θ/Γ. Καιρός B4 BF. Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο άνθρωπος που μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Σπετσών δεν είχε κάποιο σωματικό τραύμα αλλά υπέστη σοκ.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση κάνει λόγο για: «Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Πρόσκρουση T/P-Θ/Γ σκάφους σημαίας Μάλτας με 13 άτομα πλήρωμα σε αγκυροβολημένη υδροφόρα ελληνικής σημαίας με 5μελες πλήρωμα στον Λιμένα Σπετσών. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές ενώ μεταφέρεται προληπτικά στο νοσοκομείο μέλος πληρώματος του T/P-Θ/Γ. Καιρός B4 BF».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στον Νέο Κόσμο: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε διαμέρισμα και διπλά τους μια καραμπίνα – Η γυναίκα έχει πυροβοληθεί στον θώρακα
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για δολοφονία της γυναίκας η οποία ήταν βαριά άρρωστη από τον 74χρονο άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε - «Ήταν άρρωστη η γυναίκα και ο άνδρας πολύ στεναχωρημένος» λέει γειτόνισσα
Νέος Κόσμος
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
17