Ελλάδα

Σπύρος Φωκάς: Δεν πεθαίνω ακόμα, μια περιπέτεια πέρασα

Ενοχλημένος είναι ο πασίγνωστος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς με τα δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας του. Θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και δήλωσε ότι: «Δεν πεθαίνω ακόμα. Αντέχω…». 

Ο Σπύρος Φωκάς, καταβεβλημένος από την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, αλλά ήρεμος και γεμάτος αισιοδοξία, απαντά στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ένα βήμα πριν τον θάνατο και στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο που τον λάτρεψε για πάνω από 60 χρόνια. «Πέρασα μία περιπέτεια αλλά όχι ότι πεθαίνω κιόλας. Για όνομα του Θεού» λέει. «Αυτό που με αναγκάζει να είμαι καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι με σκοτώνει. Τα άλλα όλα ξεπερνιούνται. Είμαστε γερά σκαριά εμείς οι ογδοντάρηδες», αναφέρει ο 84χρονος ηθοποιός.

«Ο Σπύρος έπαθε κολπική μαρμαρυγή. Έχει και άλλες παθήσεις και αυτό τον καθιστά ανήμπορο να συντηρηθεί μόνος του. Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει πάντα μία νοσοκόμα στο πλευρό του» λέει στην Espresso η σύζυγός του Λίλιαν με ανησυχία στο βλέμμα της καθώς τα οικονομικά της οικογένειας είναι ελάχιστα για να μπορούν να πληρώνουν τα νοσήλια.

Σε ερώτηση αν έχει ενδιαφερθεί κάποιος από τους συναδέλφους η ίδια απάντα: «Ας έχει καλά ο Θεός την Άννα Φόνσου η οποία πάντα τηλεφωνεί και μαθαίνει νέα για την υγεία του Σπύρου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από τα κεράσματα και τις δωρεές του 89χρονου στο χωριό στις αιματοβαμένες επιθέσεις σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο
«Ήταν άνθρωπος που έδινε, βοηθούσε και το χωριό, είχε προσφέρει χρήματα και δεν τσιγκουνευόταν. Αυτά που λένε ότι ήταν ρακοσυλλέκτης δεν ισχύουν» λέει ξαδέρφη του 89χρονου στο newsit.gr
Ο 89χρονος που πυροβόλησε σε ΕΦΚΑ και Εφετείο
Το παρασκήνιο της ρήξης του ζευγαριού στη Ρόδο που οδήγησε το αυτοκίνητο στον γκρεμό – Τα ασφαλιστικά μέτρα και διαμονή στο ίδιο σπίτι
Ο 45χρονος υποστήριξε ότι δεν τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση, και πως αυτοτραυματίστηκε χρησιμοποιώντας το πολυεργαλείο που βρέθηκε στο αυτοκίνητο, σε κοιλιά, στήθος και λαιμό
Το αυτοκίνητο του 45χρονου στον γκρεμό