Η στάση εργασίας κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να συμμετάσχουν οι εκπαιδευτικοί στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που προγραμματίζονται στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας καθώς και στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, όπου κριθεί αναγκαίο από τα Πρωτοβάθμια σωματεία με αφορμή την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που αφορά τη μείωση των οργανικών θέσεων.
Επίσης, όπως ανακοίνωσε η ΔΟΕ, οι Σύλλογοι των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μπορούν να κηρύξουν επίσης, επιπλέον τρίωρη στάση, εφόσον κρίνουν ότι αυτό βοηθά οργανωτικά τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.
Στην Αθήνα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει στις 14.00 την Τετάρτη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής (Τσόχα 15-17).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αύξηση ωρών σε δασκάλους καθηγητές – 8.000 λιγότεροι οι αναπληρωτές
Έντονη αντίδραση των καθηγητών για τη σύνδεση αξιολόγησης με τη μισθολογική εξέλιξη
Καθηγητές… πολλών χιλιομέτρων – Τα πάνω-κάτω στις μεταθέσεις
Εκπαιδευόμενοι καθηγητές γυμνασίου δεν ξέρουν που είναι ο Ειρηνικός Ωκεανός!