Ελλάδα

Στάση εργασίας στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ σήμερα – Χειρόφρενο από τις 11:00 μέχρι τις 17:00

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα Τρίτη (20.12.2022) οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ, με τα λεωφορεία να τραβούν χειρόφρενο από τις 11:00 μέχρι τις 17:00.

Τα λεωφορεία σε Αθήνα και Πειραιά θα αποσυρθούν για 6 ώρες καθώς το συνδικάτο εργαζομένων του ΟΑΣΑ πραγματοποιεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση εν όψει των αρχαιρεσιών.

Αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή και η στάση εργασίας γίνει κανονικά, τότε τα λεωφορεία αναμένεται να αρχίσουν να αποσύρονται από τους δρόμους μετά τις 10:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται να γίνει γύρω τις 18:00.

Στις γραμμές τις οποίες έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ, τα λεωφορεία αναμένεται να κινηθούν κανονικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν ζωντανοί πάνω σε βράχο ο 12χρονος και ο 20χρονος που είχαν πάει για ψαροντούφεκο στη Χαλκιδική – «Ακούσαμε φωνές μέσα από τη θάλασσα»
Μία πρώτη ανάσα ανακούφισης πήραν οι συγγενείς του 12χρονου και του 22χρονου από τη Ρωσία, που είχαν πάει για ψαροντούφεκο στο Παλιούρι...
Σκάφος του Λιμενικού 5
Τι έγινε με τον 23χρονο μετανάστη στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη – Δεν συνελήφθη
Ένας 23χρονος από το Αφγανιστάν προσήχθη για έλεγχο αφού παρενόχλησε τους Εύζωνες στο Σύνταγμα, αλλά δεν συνελήφθη - Το βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται πως δεν έχει σχέση με το πραγματικό περιστατικό
Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς 6