Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αναβολή στην δίκη του για την υπόθεση revenge porn της πρώτης καταγγέλλουσας

Ο ίδιος είχε καταδικαστεί σε α’ βαθμό σε πέντε χρόνια φυλάκιση με αναστολή

Αναβολή πήρε σήμερα το πρωί, Τρίτη (23/9/2025) η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου με την πρώτη καταγγέλλουσα για το revenge porn.

Αυτός που ζήτησε αναβολή ήταν η πλευρά του πρώην τηλεπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου, και η δίκη μεταφέρθηκε για τις 24 Φεβρουαρίου του 2026, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Πολυξένης Καραμίχα στο Buongiorno.

Η καταγγέλλουσα και οι μάρτυρες της δήλωσαν πολύ δυσαρεστημένοι από αυτή την εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταδικαστεί σε α’ βαθμό σε πέντε χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Η καταγγελία αφορούσε τη διακίνηση προσωπικών στιγμών σε μορφή βίντεο χωρίς τη συγκατάθεση της γυναίκας. Μια υπόθεση revenge porn που είχε προκαλέσει αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις όταν ήρθε στο προσκήνιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Βασίλη – «Δεν είμαι ο διαβήτης μου, είμαι αυτός που συνεχίζει, που ζει»
Την ώρα που η Ελλάδα υπενθυμίζει ότι 1 στους 9 ενήλικες ζει με τη νόσο, η μαρτυρία ενός ασθενούς που έχει γίνει κεντρική μορφή της διαβητικής κοινότητας δίνει ξανά ανθρώπινο πρόσωπο σε ένα μείζον ζήτημα δημόσιας υγεία
Ο Βασίλης Τσιατσιάμης
Δύο λεπτά έμεινε χωρίς οξυγόνο ο 22χρονος που κατάπιε ολόκληρο μπέργκερ - Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την υγεία του
Ο φοιτητής συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του «Γεννηματάς» με βλάβες στα όργανά του που μπορεί να είναι μη αναστρέψιμες - Ο πατέρας του ζητά να μην κατηγορηθούν οι φίλοι του
Γιατροί σε ΜΕΘ
5