Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν δέχεται τη συγγνώμη του η καταγγέλλουσα – Δυο νέα βίντεο με άλλες κοπέλες έστειλαν στο δικηγόρο της

Προφυλακισμένος παραμένει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος θα κάνει Χριστούγεννα στα κρατητήρια μετά τις καταγγελίες για ανάρτηση στο διαδίκτυο βίντεο χωρίς τη συγκατάθεση των πρώην συντρόφων του.

Μέσω του δικηγόρου του, κ. Γιώργου Δακούρα, υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του. Οπως μετέδωσε όμως το Star, η 28χρονη που τον έχει καταγγείλει δεν δέχεται την συγγνώμη του πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα».

Η γυναίκα που είδε τις προσωπικές της στιγμές να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο χωρίς τη θέληση της αναφέρει σε δήλωσή της στο Star: «Η συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψη του, είναι προσχηματική. Όταν έχεις κάνει τόσο μεγάλο κακό διασύροντας γυναίκες, είναι εύκολο να αντιληφθούν όλοι, ότι η συγγνώμη που λέει τώρα, δεν έχει καμία ουσία και καμιά απολύτως σημασία. Προσωπικά δε μπορώ να δεχτώ αυτή τη συγγνώμη».

Οπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της 28χρονης έλαβε ένα ανώνυμο mail με δύο νέα βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στα οποία φαίνονται δύο ακόμα κοπέλες.

«Από κάποιο mail ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει» ανέφερε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον έξι γυναίκες που είχαν συνευρεθεί ερωτικά στο παρελθόν με τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, φοβούνται για τυχόν διαρροή των δικών τους προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο.

Ποιος του τηλεφώνησε το πρώτο βράδυ στα κρατητήρια

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος που διώκεται για κακούργημα θα απολογηθεί τη Δευτέρα (27.12.2021). Οπως ανέφερε ο Alpha ο παρουσιαστής είχε ήρεμο βράδυ στο κελί των κρατητηρίων, ενώ δέχθηκε και ένα τηλεφώνημα από συγγενικό του πρόσωπο το οποίο του συμπαραστέκεται.

Οι έρευνες από την αστυνομία συνεχίζονται και «ξεσκόνισε» το σπίτι του παρουσιαστή στην Αλόννησο για να δουν αν υπήρχαν σε λάπτοπ και υπολογιστές βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Την ίδια ώρα η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο αν υπήρξαν κι άλλες πλατφόρμες στο διαδίκτυο, όπου ίσως να έχει ανεβάσει βίντεο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σκηνές τρόμου για 16χρονο: Τον άρπαξαν διακινητές ναρκωτικών και τον βασάνιζαν για να τους δώσει 2.000 ευρώ
Στις 9 Νοεμβρίου τα τρία μέλη του κυκλώματος τον άρπαξαν από την περιοχή των Γλυκών Νερών, τον έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και τον περιέφεραν σε διάφορα μέρη της Αττικής
Μηχανή της Ελληνικής Αστυνομίας
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η αξιωματικός υπηρεσίας στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα
Η κατηγορούμενη αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι έπραξε το καθήκον της και ζήτησε από την άτυχη κοπέλα να υποβάλει μήνυση στον πρώην σύντροφό της, κάτι που το θύμα αρνήθηκε
Το αστυνομικό τμήμα μπροστά από το οποίο δολοφονήθηκε η Κυριακή Γρίβα
Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία για απάτες άνω του 1 εκατ. ευρώ: Μέσα στα θύματά του και ο Σπύρος Μαρτίκας
Έπειθαν τα θύματά τους για ανύπαρκτες επενδύσεις - «Ψάρευαν» πελάτες ακόμη και σε καζίνο δείχνοντάς τους λίρες, χρυσό και διαμάντια - Μέσα στους συλληφθέντες ο εγκέφαλος της οργάνωσης και ο υπαρχηγός
Ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας και ο παίκτης reality Σπύρος Μαρτίκας
Ανανεώθηκε πριν 19 λεπτά
15