Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Στάθης Ψάλτης – Νέο ξέσπασμα από τον αδελφό του: «Με εμένα δεν επικοινώνησε κανένας για την εκταφή»

Στάθης Ψάλτης

Αίσθηση προκάλεσε πριν λίγες ημέρες η είδηση ότι έγινε η εκταφή του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη, χωρίς να παραβρίσκεται κάποιος από τους συγγενείς του. Σύμφωνα με τον Δήμο Ζωγράφου, αυτό συνέβη γιατί δεν κατέστη δυνατό να εντοπίσουν κανέναν από το συγγενικό περιβάλλον του ηθοποιού.

Η οικογένεια του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη ωστόσο υποστηρίζει ότι ουδέποτε προσπάθησε κάποιος να επικοινωνήσει μαζί τους. Για την «υπηρεσιακή» εκταφή του αγαπημένου ηθοποιού πήρε θέση ο αδερφός του, Γιάννης Ρώτας., μιλώντας στο «Open Weekend». 

«Τραβήξαμε αυτό που τραβήξαμε. Το τακτοποιήσαμε όμως. Θα τον πάμε στο Α’ Νεκροταφείο. Ήταν του δημάρχου ανοησία αυτή, δυστυχώς. Ο Στάθης ήταν αντιδήμαρχος Ζωγράφου γι’ αυτό τον πήγαμε εκεί και κάνανε αυτό που κάνανε, το ελεεινό. Είμαι πέντε μέρες χάλια με αυτή την ιστορία αλλά τακτοποιήθηκε τώρα. Με την ανιψιά μου τη Μαρία μιλήσαμε. Με εμένα δεν επικοινώνησε κανένας και αυτή η γυναίκα η τελευταία που είχε, της είχε πάρει σπίτι στου Ζωγράφου για αυτό τον βάλαμε εκεί, εμείς θέλαμε να πάει στο Α’ Νεκροταφείο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ρώτας. 

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Ρώτας σχολίασε: «Με αυτή εγώ δεν έχω καθόλου επαφές, έχουν τελειώσει τα κόλπα. Αυτή τι έκανε; Άφησε να γίνει όλο αυτό το σκηνικό;… Το τελευταίο διάστημα με τη Χριστίνα είχαν χωρίσει. Την είχε χωρίσει ο Στάθης, την είχε βγάλει από το δωμάτιο γιατί έκανε την κυρία Ψάλτη. Ας είναι καλά».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις