Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Στάθης Ψάλτης: Τί έγινε με την εκταφή του γνωστού ηθοποιού – Τί υποστηρίζει η οικογένεια

Στάθης Ψάλτης: Τί έγινε με την εκταφή του γνωστού ηθοποιού – Τί υποστηρίζει η οικογένεια

Η γνωστή ηθοποιός Καίτη Φίνου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη, και όπως ανέφερε, δεν γνώριζε για την εκταφή του αείμνηστου ηθοποιού.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα για την εκταφή, και κανείς δεν ήξερε. Εμένα με πήρε ένας γνωστός μου και μου είπε ότι η κ. Μπάρκουλη έχει ανεβάσει αυτό με τον Στάθη», ανέφερε αρχικά η Καίτη Φίνου.

«Μίλησα με την Μαίρη Μπάρκουλη, μου είπε τί έγινε. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν ενημέρωσε η κόρη του Μαρία, και ήταν εξοργισμένη γιατί δεν την ενημέρωσε κανείς για την εκταφή.

Η Μαρία ποτέ δεν εγκατέλειψε τον πατέρα της. Η Μαρία είχε δύο μωρά όταν πέθανε ο Στάθης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εγκατέλειψε τον Στάθη. Πάντα υπήρχε ένας άνθρωπος που άναβε το καντηλάκι του, το έβλεπα γιατί πήγαινα για την αδερφή μου.

Η Μαρία όντως δεν γνώριζε γισ την εκταφή, γιατί δεν ήταν μπ0ροστά, και εγώ ήθελά να είμαι, και δεν ήμουν», δήλωσε η ηθοποιός.

Ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, παρενέβη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», και μίλησε για την διαδικασία.

«Ο αείμνηστος Στάθης, στις 24/4/17 ενταφιάστηκε, και παρέμεινε δωρεάν δύο χρόνια ενταφιασμένος. Στις 17/5 έγινε εκταφή και τοποθετήθηκαν τα οστά του στο οστεοφυλάκιο.

Σύμφωνα με τον νόμο, τα οστά γνωστών καλλιτεχνών φυλάσσονται με απόφαση του Δήμου. Οι συγγενείς δεν εμφανίστηκαν προκειμένου να γίνει η εκταφή.

Το κοιμητήριο με ενημέρωσε ότι δεν επικοινώνησε κανείς για την εκταφή, ο τάφος δεν είναι κατεστραμμένος όπως ακούστηκε ή γράφτηκε. Η εκταφή, όπως και η ταφή, έγιναν δωρεάν, δεν υπήρχαν έξοδα για να αναλάβει η οικογένεια», σχολίασε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις