Ελλάδα

Στιγμιότυπα απο τον ποδηλατικό γύρο της Αθήνας – Χιλιάδες οι συμμετοχές

Μικροί και μεγάλοι αψήφισαν τον συννεφιασμένο καιρό, πήραν τα ποδήλατά τους και ξεχύθηκαν στους δρόμους. Δείτε φωτογραφίες.

Είναι άνθρωποι που ζητούν μια καλύτερη, μια ποιοτική ζωή, χωρίς αυτοκίνητο. Αθηναίοι, που όταν βγούν στους δρόμους με το ποδήλατό τους μια καθημερινή, δέχονται φωνές και τις γνωστές χειρονομίες απο εκείνους που δεν αποχωρίζονται ποτέ το αυτοκίνητό τους.

Κι όμως σήμερα απέκλεισαν τους άλλους οδηγούς απο το κέντρο και απόλαυσαν μια μοναδική διαδρομή. Ο καιρός ήταν συννεφιασμένος αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε. Πιτσιρικάδες με γονείς, νεαρά ζευγάρια αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι έβγαλαν απο τις αποθήκες και τα γκαράζ τα ποδήλατά τους και πήραν μέρος στον 19ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας!

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10 το πρωί στο Παναθηναϊκό Στάδιο ενώ της ίδια ώρα στην Πλατεία Συντάγματος ξεκίνησε και ο αγώνας για τα Ατομα με Αναπηρία.


   

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 79χρονη από μετωπική αυτοκινήτων – Στο νοσοκομείο 2 άνδρες
Το τροχαίο έγινε στην επαρχιακή οδό Ζαγκλιβερίου – Καλαμωτού όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 83χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 26χρονος
Car crash with two vehicles collided at traffic accident site on American street. 5
64χρονος στη Ρόδο κατηγορείται πως προσπάθησε να ασελγήσει σε 10χρονα - Για να τις πείσει τους έδινε 15 ευρώ
Γείτονες και γνωστοί κατέθεσαν πως τον έβλεπαν συχνά να τριγυρνά σε χώρους με παιδιά - Ο ίδιος υποστηρίζει πως συγκεκριμένη οικογένεια του έκανε καταγγελία γιατί ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή δεν τους δάνεισε χρήματα
Crying caucasian child girl sitting on the floor covering his face 1