Ελλάδα

Στην Αμερική η μητέρα και τα αδέλφια του Σωκράτη Κόκκαλη για να παραλάβουν τη σορό του

Στις ΗΠΑ βρίσκονται η μητέρα του 34χρονου Σωκράτη Κόκκαλη, Ελένη και τα αδέρφια του Πέτρος και Κωνσταντίνος προκειμένου να παραλάβουν την σορό του αιφνιδίως χαμένου παιδιού της οικογένειας Κόκκαλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fosonline, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού και πατέρας το εκλιπόντος δεν έχει ταξιδέψει στις ΗΠΑ. Τα αίτια του θανάτου του 34χρονου γιου του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ βρέθηκε νεκρός το περασμένο Σάββατο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Marriot στο Κλίβελαντ. Η κλήση στο 911 έγινε στις 2.45 μ.μ. του Σαββάτου (τοπική ώρα). Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο Κόκκαλης Τζούνιορ ήταν νεκρός τουλάχιστον 12 ώρες προτού κληθούν η αστυνομία και οι γιατροί στο Marriott. Η επίσημη αιτία του θανάτου θα γνωστοποιηθεί ύστερα από την νεκροψία που θα διεξάγει η ιατροδικαστική υπηρεσία της κομητείας Κιγιαχόγκα, όπου ανήκει διοικητικά το Κλίβελαντ.

Ακόμα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες για την ημερομηνία και τον τόπο που θα γίνει η κηδεία του 34χρονου Σωκράτη.

πηγη: fosonline.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο δράστης επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και το έπαιζε λυπημένος» λέει γείτονας του 59χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στη Λαμία
«Όταν έβλεπες τον 43χρονο δεν σου περνούσε από το μυαλό πως θα μπορούσε να σκοτώσει κάποιον. Μετά μάθαμε πως είχε ψυχολογικά προβλήματα»
Ο καθ'ομολογίαν δράστης στη Λαμία