Ελλάδα

Στην Λέσβο το αρματαγωγό “Ρόδος” για να φιλοξενήσει μετανάστες [pics]

Πάνω από δυο ώρες χρειάστηκαν, προκειμένου το αρματαγωγό “Ρόδος” του πολεμικού ναυτικού, να πάρει την άδεια ώστε να δέσει στο λιμάνι της Λέσβου.

Όπως εξηγεί στο newsit.gr κάτοικος του νησιού, ο οποίος έστειλε και τις πρώτες φωτογραφίες με το σκάφος ανοιχτά του λιμανιού στις 10:30, μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί κανένα σχέδιο, σχετικά με τον αριθμό των μεταναστών που θα φιλοξενηθούν για τις επόμενες ημέρες στο “Ρόδος”, καθώς και το τι μέλλει γενέσθαι με όλα αυτά τα άτομα που καταφθάνουν στο νησί από την Τουρκία.

Το σίγουρο είναι πως τις επόμενες ώρες θα ξεκινήσει από τους λιμενικούς η καταγραφή των στοιχείων όλων των μεταναστών, που βρίσκονται ήδη στο λιμάνι και περιμένουν ν ανάψει το πράσινο “φως” για την επιβίβαση τους στο αρματαγωγό.

armatagogo armatagogo

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στη Βουρβουρού Χαλκιδικής – Μήνυμα από το 112 «αν βρίσκεστε στην περιοχή απομακρυνθείτε προς Νικήτη»
«Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Λιβάρι Βουρβουρούς της δημοτικής ενότητας Σιθωνίας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή απομακρυνθείτε προς Νικήτη» αναφέρεται στο μήνυμα του 112
Φωτιά στη Βουρβουρού Χαλκιδικής
Ανανεώθηκε πριν 36 δευτερόλεπτα
3
«Αν ήξερα ότι κακοποιείται η κόρη μου, θα τον είχα καθαρίσει εγώ» κατέθεσε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα - Με σκυμμένο το κεφάλι ο κατηγορούμενος
«Δολοφόνε» είπε ο πατέρας της Κυριακής μόλις μπήκε ο κατηγορούμενος στη δικαστική αίθουσα, ενώ σε μια διακοπή της διαδικασίας του φώναξε «θυμάσαι ποιος είμαι εγώ;»
Η Κυριακή Γρίβα
Μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας λόγω τροχαίου
Λόγω του τροχαίου, στο οποίο εμπλέκονται δύο αυτοκίνητα, υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της οδού Νιόβης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά
Κίνηση
Νέα αναβολή στη δίκη του Ισπανού σαμουράι - «Δεν γνωρίζω αν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη» λέει ο δικηγόρος του
«Γνωρίζω από τον ίδιο πως τα αιχμηρά αντικείμενα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του ήταν συλλεκτικού χαρακτήρα αντικείμενα και δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει κάποιον άνθρωπο»
Ο 64χρονος Ισπανός