Ελλάδα

Στο νοσοκομείο ο «ήρωας του Αράχθου»: Πληροφορίες ότι θα του δοθεί τιμητικά η ελληνική υπηκοότητα

Ο άνδρας όλες αυτές τις ημέρες έβγαζε αίμα από το στόμα και έβηχε
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναπνευστικά προβλήματα αντιμετωπίζει σύμφωνα πληροφορίες ο Γκόγκα Λεβιάν «ήρωας του Αράχθου», ο οποίος έβγαλε μέσα από το ποτάμι τα δύο παιδιά που έπειτα από μια δύσκολη μάχη κρίθηκαν εγκεφαλικά νεκρά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega, ο άνδρας όλες αυτές τις ημέρες έβγαζε αίμα από το στόμα και έβηχε. Σημειώνεται εξάλλου πως ο ίδιος με αυταπάρνηση βούτηξε αρκετές φορές μέσα στο ποτάμι για να καταφέρει να ανασύρει τα δύο παιδιά. 

Ο ίδιος φαίνεται πως εδώ και μέρες δεν αισθανόταν καλά, αλλά απέδιδε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην έλλειψη ύπνου και στο άγχος του, καθώς όπως είχε πει έκλεινε τα μάτια του και έβλεπε συνεχώς τα δύο παιδιά. 

Την Παρασκευή ο ίδιος επισκέφτηκε ιδιώτη γιατρό καθώς η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε. Ο γιατρός τον παρέπεμψε για εξετάσεις στο νοσοκομείο. Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες μόλις ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης πληροφορήθηκε το γεγονός ζήτησε ασθενοφόρο να τον πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.  

 

Ο Γκόγκα Λεβιάν βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο της Άρτας όπου υποβάλλεται σε αναλυτικές εξετάσεις. Η κατάστασή του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως στο Γκόγκα Λεβιάν, που είναι αλβανικής καταγωγής, θα του δοθεί τιμητικά για τον ηρωισμό του η ελληνική υπηκοότητα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν οι 5 Ρομά που έκαψαν το νέο κατάστημα του περιπτερά που είχε ξυλοκοπηθεί στη Γαστούνη
Σε προηγούμενο περιστατικό ο περιπτεράς είχε δεχτεί επίθεση από μία ομάδα Ρόμα γιατί κάλεσε την αστυνομία όταν ένας ανήλικος είχε πάει να κλέψει κάτι από το περίπτερό του
Το μαγαζί στη Γαστούνη 5
Πυροβολισμοί στα Πατήσια: Στο μικροσκόπιο το όπλο των δραστών – Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του 4ου εμπλεκόμενου
Οι συλληφθέντες είναι δύο άνδρες από την Αλβανία με βαρύ ποινικό παρελθόν και ένας Έλληνας γνώριμος της αστυνομίας - Ο ένας έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Το κατάστημα που έγινε η επίθεση στα Πατήσια
Όλα έτοιμα για τις Πανελλήνιες: Πρεμιέρα με τη Νεοελληνική Γλώσσα - Αναλυτικές οδηγίες και 5 συμβουλές για τους υποψηφίους
Έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία η τηλεφωνική γραμμή 1550, για την παροχή υπηρεσιών ψυχολογικής υποστήριξης των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Πανελλήνιες εξετάσεις