Ελλάδα

Στο opaponline.gr συμμετέχεις διαδικτυακά στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για τα 2,8 εκατ. ευρώ – 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν τουλάχιστον 2.800.000 εκατομμύρια ευρώ έχουν απόψε οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ. Ταυτόχρονα, με τη συμμετοχή τους στην κλήρωση του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, όλοι οι παίκτες διεκδικούν στη δεύτερη κατηγορία 100.000 ευρώ.

Η κατάθεση δελτίων συμμετοχής στο ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ μπορεί να γίνει εύκολα και μέσω του διαδικτύου με μόλις μερικά κλικ. Το μόνο που χρειάζεται για να συμμετάσχει κανείς στην κλήρωση online, είναι να μπει στο opaponline.gr ή στην εφαρμογή Opaponline App, να συνδεθεί και να συμπληρώσει το δελτίο του είτε με αριθμούς δικής του επιλογής είτε διαλέγοντας την τυχαία επιλογή.

Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή, ένας τυχερός παίκτης κέρδισε 100.000 ευρώ, με ένα δελτίο που κατέθεσε διαδικτυακά, ανεβάζοντας στους 4 τον συνολικό αριθμό των online νικητών της δεύτερης κατηγορίας, που ανέδειξαν οι τελευταίες κληρώσεις του ανανεωμένου παιχνιδιού.

Τόσο στον ιστότοπο όσο και στην εφαρμογή του ΤΖΟΚΕΡ, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές προσφορές, όπως η προσφορά χωρίς κατάθεση, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, ενώ η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα πριν, στις 21:30.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη στη Βούλα 40χρονος Σέρβος - μέλος εγκληματικής οργάνωσης για συνέργεια σε ανθρωποκτονία
Κατηγορείται από το 2019 έως και το 2022, συμμετείχε σε υποθέσεις ανθρωποκτονίας μελών άλλων εγκληματικών οργανώσεων, που παρήγαγαν και διακινούσαν ναρκωτικά, όπλα και εκρηκτικές ύλες
Αστυνομία
Πόσιμο και κατάλληλο για κάθε κατανάλωση το νερό στην Αίγινα - Η ανακοίνωση του Δήμου
«Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι εξεταζόμενες μικροβιολογικές παράμετροι βρίσκονται εντός των προβλεπόμενων ορίων της ισχύουσας νομοθεσίας για την ποιότητα του νερού» αναφέρει η ανακοίνωση
Νερό