Ελλάδα

Στον ανακριτή ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο ιερέας που κατηγορείται ότι βίασε κατ’ εξακολούθηση μια ανήλικη κοπέλα στην εκκλησία που λειτουργούσε στα Κάτω Πατήσια.

Ο ιερέας φέρεται βίαζε μια ανήλικη – που σήμερα είναι 16 στα 17 – για 5 μήνες, το 2019, σε χώρους της εκκλησίας στα Κάτω Πατήσια.

Αφού συνελήφθη οδηγήθηκε στον ανακριτή, πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, στις 11. 

Υπενθυμίζεται πως η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Ο ιερέας αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. Είναι 37χρονών και έχει 3 παιδιά.

iereas viasmos Σύζυγος ιερέα στα Κάτω Πατήσια: Όταν είμαστε έτοιμοι θα απαντήσουμε μόνοι μας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική
Νέα δεδομένα για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου - Ισχαιμικό επεισόδιο «δείχνουν» οι ιστολογικές εξετάσεις του 39χρονου
Οι ιστολογικές εξετάσεις εστιάζονται στο συμπέρασμα ισχαιμικού επεισοδίου, δηλαδή να πέθανε ο 39χρονος από κάποιο πρόβλημα στην καρδιά, λόγω εξάντλησης και υποθερμίας
Ο Βασίλης Καλογήρου και το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 2