Ελλάδα

Στόχος το ταμείο ασφάλισης των δημοσιογράφων

Το ταμείο ασφάλισης των δημοσιογράφων ήταν ο στόχος των βομβιστών το βράδυ της Παρασκευής.

 

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ άγνωστο τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και είπε ότι τοποθέτησαν δύο βόμβες σε “γραφεία δημοσιογράφων, εννοώντας ΕΤΑΠ-ΜΜΕ πρώην ΤΣΕΠΕΑΘ. Είπε επίσης ότι η έκρηξη θα γίνει σε 14 λεπτά. 

Λίγο μετά τις 00:15 άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών εξουδετέρωσαν τους δύο εκρηκτικούς μηχανισμού που είχαν τοποθετηθεί στη συμβολή των οδών Διαμαντοπούλου και Βούρβαχη ο ένας και στις οδούς Κοκκίνη και Περεβου ο άλλος στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

 
Οι εκρηκτικοί μηχανισμοί είχαν τοποθετηθεί ανάμεσα σε δύο πεζοδρόμια σε απόσταση 25 και 30 μέτρων ο ένας από τον άλλο.
Και στις δύο βόμβες είχαν πυροδοτήσει βραδύκαυστο φιτίλι το οποίο για άγνωστο λόγο δεν πυροδότησε την εκρηκτική ύλη. Η κάθε βόμβα είχε από ένα κιλό εκρηκτικής ύλης!
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βόλος: Οι καταθέσεις που «καίνε» τον λιμενικό που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικους – Τα ραντεβού με άλλους νεαρούς στο σπίτι
Ο αντιπλοίαρχος του λιμενικού συνελήφθη στις 7 Νοεμβρίου έξω από σχολείο στη Νέα Ιωνία, όπου περίμενε δύο 14χρονους μαθητές για να τους οδηγήσει στο πατρικό του διαμέρισμα, στον Βόλο
Silhouette of depressed man sitting head in hands on the walkway of residence building. Sad man, lonely and unhappy.Negative emotion and mental health concept. The impact of Economy crisis. dramatic.
Μενδώνη: Η κυβέρνηση έχει στρατηγική εργάζεται συστηματικά και μεθοδικά για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα
«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εργάζεται ομόψυχα και μεθοδικά για αυτό το θέμα. Θεωρούμε ότι ο στόχος μας έχει έρθει τώρα πιο κοντά, παρά ποτέ, μέσα στην 50ετία»
Γλυπτά του Παρθενώνα