Ελλάδα

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Σύνταγμα για την Ηριάννα και τον Περικλή

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα με αφορμή την σημερινή απόφαση του εφετείου σχετικά με την Ηριάννα Β. Λ. Και τον Περικλή Μ.. Το πενταμελές εφετείο αναστολών απέρριψε για δεύτερη φορά την αίτηση αναστολής της έκτισης ποινής των δυο κατηγορουμένων.

Με κεντρικό σύνθημα «Λευτεριά στην Ηριάννα και στον Περικλή» συλλογικότητες της αριστεράς, του αντιεξουσιαστικού χώρου καθώς κι αλληλέγγυοι-αλληλέγγυες συγκεντρώθηκαν για να δείξουν την συμπαράστασή τους στους δύο κατηγορούμενους.

Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής για Ηριάννα και Περικλή – Χαμός στην αίθουσα! Πετούσαν καρέκλες και μπουκάλια

Νωρίτερα στο εφετείο, στο άκουσμα της απόφασης, που ουσιαστικά αποδέχθηκε την εισαγγελική πρόταση, η κατάσταση εκτροχιάστηκε με φωνές, βρισιές και καρέκλες να εκσφενδονίζονται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίωξη ξανά στην 77χρονη για ανθρωποκτονία του συζύγου της στην Θεσσαλονίκη - Σχεδόν όλα του τα πλευρά ήταν σπασμένα
Για την υπόθεση είχε συλληφθεί την πρώτη φορά, κατηγορούμενη για παράλειψη παροχής βοήθειας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν ενημέρωσε τις αρχές, παρότι ο άνδρας είχε καταρρεύσει
Η 77χρονη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες