Ελλάδα

Σύλληψη άνδρα για εμπρησμό από πρόθεση στην Αμυγδαλέζα

Ένας άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Δ.Α.Ε.Ε., ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, σε θαμνώδη δασική έκταση, στην Αμυγδαλέζα Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική πρόκειται για φωτιά που εκδηλώθηκε χθες σε θαμνώδη δασική έκταση στην Αμυγδαλέζα, δίχως ωστόσο να λάβει διαστάσεις.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Όχι» στην ονοματοδοσία πάρκου σε «Γιάννης Μπουτάρης» από την Παμποντιακή Ομοσπονδία – «Οι δηλώσεις του προσέβαλλαν βαθιά την ιστορική μας μνήμη»
Οι θέσεις του πρώην δημάρχου «θίγουν ευθέως τη μνήμη ενός λαού που υπέστη διωγμούς, σφαγές και ξεριζωμό» αναφέρουν μεταξύ άλλων
Γιάννης Μπουτάρης