Ελλάδα

Συμβασιούχοι κατά Γερουλάνου το πρωί στην Ακρόπολη

Ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα αποκατάστασης στον Παρθενώνα.

 

Συνοδευόμενος από τον υπουργό Πολιτισμού, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων αποκατάστασης στον Παρθενώνα. Μετά από αρκετά χρόνια έχουν φύγει οι σκαλωσιές που βρίσκονταν γύρω από το μεγαλύτερο μνημείο της χώρας.
 
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέβηκε στην Ακρόπολη μαζί με τον Π. Γερουλάνο ενώ αρχαιολόγοι και συντηρητές του έργου τους ενημερώνουν για τα έργα που έγιναν.
 
Νωρίτερα απλήρωτοι εργαζόμενοι του υπουργείου Πολιτισμού είχαν κλείσει για λίγο την είσοδο της Ακρόπολης ζητώντας άμεσα να πληρωθούν τους μισθούς τους που έχουν να πάρουν εδώ και μήνες.

 
Στη συνέχεια άνοιξαν το μνημείο. Για σήμερα οι είσοδος στην Ακρόπολη για το κοινό είναι ελεύθερη.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στην Ψέριμο το δημοτικό σχολείο ανοίγει ξανά μετά από 17 χρόνια και δίνει ελπίδα στους κατοίκους
Μετά από 17 χρόνια σιωπής, το δημοτικό σχολείο της Ψερίμου άνοιξε ξανά τις πόρτες του – Πέντε παιδιά και η δασκάλα τους δίνουν την ελπίδα ότι η κοινότητα θα παραμείνει ζωντανή παρά την απομόνωση
Το νησί της Ψερίμου