Ελλάδα

Συναγερμός: Δύο νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Αττική

Κάτοικοι της Δυτικής Αττικής και οι δύο νεκροί. Και τα δύο θύματα του ιού του Δυτικού Νείλου είναι άνω των 80 ετών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δύο οι νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου και οι ειδικοί προειδοποιούν ότι τα κρούσματα θα αυξηθούν. Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας υπογράμμισε ότι εκτός των δήμων, περιφερειών και νοσοκομείων σε εγρήγορση θα πρέπει να είναι και οι πολίτες.

Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ από τις αρχές του καλοκαιριού τα κρούσματα είναι 55. Δώδεκα ασθενείς νοσηλεύονταν, χθες, σε νοσοκομεία, καθώς είχαν εμφανίσει συμπτώματα στο κεντρικό νευρικό σύστημα, οι τέσσερις νοσηλεύονταν σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Η διαδρομή που ακολούθησε ο 43χρονος, ξεκινά από το μοιραίο σπίτι όπου σκότωσε την 45χρονη στο Βαρύπετρο, μέχρι και την περιοχή του Βατόλλακου, όπου έθαψε την Σταυρούλα Λεβεντάκη σε χωράφι
Σταυρούλα Λεβεντάκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία
Τραγωδία στη Λέσβο: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο, παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση»
Συγκινεί ασθενής της 36χρονης γιατρού - «Η Μάγδα μου έσωσε τη ζωή. Την ευχαρίστησα και μου χαμογέλασε, δεν μου είπε τίποτα άλλο»
Η 36χρονη γιατρός στη Λέσβο