Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Συναγερμός στον Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι (pics, vid)

Συναγερμός στον Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι (pics, vid)
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (2/6) στο Λιμενικό καθώς ΙΧ έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά. Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από διερχόμενο οδηγό που είδε το αυτοκίνητο να πέφτει στη θάλασσα. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πύλη Ε2 στις 5:10 το πρωί της Τετάρτης (2/6). Στο σημείο έσπευσε πλωτό του Λιμενικού Σώματος και ομάδα βατραχανθρώπων, ενώ λίγο πριν τις 7:30 ο οδηγός του αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από το παράθυρο του οχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του οδηγού, ηλικίας 55-60 ετών, μεταφέρεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο. 

Το αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με τις αρχές να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το 1ο Τμήμα Λιμενικού Πειραιά, ενώ το όχημα έχει ανασυρθεί από τη θάλασσα. 

Δείτε φωτογραφίες: 

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε αντιληπτικό και από επιβάτες πλοίου, οι οποίοι επίσης ενημέρωσαν τις αρχές. 

Τέλος, σημειώνεται ότι η πύλη Ε2 -όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό- είναι η πύλη από εξυπηρετούνται τα πλοία από Κρήτη. 

Δείτε βίντεο:

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις