Ελλάδα

Συνελήφθη 38χρονος με ένα κιλό κοκαΐνη στη Ζάκυνθο

Ένας 38χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στη Ζάκυνθο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως αναφέρουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ, υπήρχαν πληροφορίες για αποστολή στη Ζάκυνθο ασυνόδευτων δεμάτων που περιείχαν ναρκωτικά με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους στο νησί.

Η Δίωξη Ναρκωτικών έπειτα από έρευνες ταυτοποίησε ως παραλήπτη των συγκεκριμένων δεμάτων τον 38χρονο αλλοδαπό, ο οποίος τους καλοκαιρινούς μήνες εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα της Ζακύνθου.

Αστυνομικοί παρακολούθησαν τον κατηγορούμενο και τον συνέλαβαν στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων του νησιού, τη στιγμή που παραλάμβανε δέμα, το οποίο περιείχε 1.150 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κινηματογραφική καταδίωξη διαρρηκτών στη Νάξο που ξάφριζαν σπίτια και στην Πάρο – Βρέθηκαν πάνω τους χιλιάδες ευρώ
Ο ένας από τους δράστες τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να διαφύγει και τραυματίστηκε - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου και νοσηλεύεται φρουρούμενος
Τσάντα
2
Μειώθηκαν κατά 500.000 οι κάτοικοι της Ελλάδας – Πότε ξεκίνησε η μείωση του πληθυσμού και των γεννήσεων
Ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε σχεδόν κατά μισό εκατομμύριο μεταξύ 2011 και 2024, ενώ η χώρα γερνάει ολοένα και περισσότερο, σύμφωνα με ανάλυση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Πληθυσμός 40