Ελλάδα

Συνελήφθη Τούρκος στην Αλεξανδρούπολη: Βρέθηκαν στο σκάφος του 61 όπλα και σχεδόν 3.000 φυσίγγια

Τα όπλα και το σκάφος κατασχέθηκαν για περαιτέρω έρευνα και εργαστηριακές - εγκληματολογικές εξετάσεις

Ένας 55χρονος Τούρκος συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη για εισαγωγή, λαθρεμπορία, μεταφορά, κατοχή και αποθήκευση όπλων και φυσιγγίων, με σκοπό τη διάθεσή του σε τρίτους για διάπραξη κακουργήματος.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του Τούρκου στην Αλεξανδρούπολη, κατόπιν έρευνας στο σκάφος του βρέθηκαν 61 όπλα διαφόρων διαμετρημάτων και τύπων (όπλα χειρός, πιστόλια, περίστροφα, σιγαστήρες κλπ) με διάφορα παρελκόμενα, καθώς και 2.916 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και τύπων, κατάλληλων και για πολεμική χρήση.

tourkos alexandroupoli opla

Το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (28.01.25) ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αλεξανδρούπολης ότι ένα μηχανοκίνητο σκάφος έπλεε ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Ένα περιπολικό σκάφος προσέγγισε το σημείο και περισυνέλεξε τον Τούρκο, τον οποίο αποβίβασε στο λιμάνι.

Μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν 55χρονο υπήκοο Τουρκίας, ο οποίος είχε δηλωθεί σε εξαφάνιση στη βάση δεδομένων SIRENE SIS.

Ο 55χρονος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, όπου παραμένει για νοσηλεία φρουρούμενος.

Τα όπλα και το σκάφος κατασχέθηκαν για περαιτέρω έρευνα και εργαστηριακές – εγκληματολογικές εξετάσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κακοκαιρία Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μέγαρα, Ανατολική Μάνη και Ευρώτας
Η Πολιτική Προστασία επεκτείνει τα μέτρα έκτακτης ανάγκης σε Αττική, Πελοπόννησο και Ανατολική Ελλάδα – Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι οι ισχυρές βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν έως αργά το απόγευμα σε Θεσσαλία και Μακεδονία
Η καταιγίδα Byron συνεχίζει να πλήττει την Ελλάδα
Εικόνες απόλυτης καταστροφής μετά την υπερχείλιση του ποταμού Ενιπέα στη Λάρισα λόγω της κακοκαιρίας Byron
Η κυκλοφορία στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου έχει διακοπεί ενώ, έχει διακοπεί και η σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών - Θεσσαλονίκης επειδή οι σιδηροδρομικές γραμμές έχουν καλυφθεί από νερά
Ο φουσκωμένος ποταμός Ενιπέας
Hellenic Train: Μερική αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο τμήμα Λάρισα–Παλαιοφάρσαλος
Η εταιρεία ανακοίνωσε την αναστολή των δρομολογίων εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που προκάλεσαν ζημιές στην υποδομή – Δύο αμαξοστοιχίες InterCity με πάνω από 600 επιβάτες ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με λεωφορεία
Αμαξοστοιχία της Hellenic Train
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα