Ελλάδα

Συντάξεις Ιουνίου 2021: Πότε θα καταβληθούν για κάθε Ταμείο – Όλες οι ημερομηνίες

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ – ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2021: Το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ συνεδρίασε και αποφάσισε το πρόγραμμα πληρωμής κύριων και επικουρικών συντάξεων στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των συντάξεων.

Δείτε όλες τις ημερομηνίες για την καταβολή συντάξεων Ιουνίου 2021 για τους δικαιούχους σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ.

– Στις 25 Μαΐου 2021, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

– Στις 26 Μαΐου 2021, Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

– Στις 27 Μαΐου 2021, Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

– Στις 28 Μαΐου 2021, Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κλεμμένο από γιατρό υπό την απειλή όπλου ήταν το αυτοκίνητο των απαγωγέων που δολοφόνησαν τον 27χρονο στη Νέα Πέραμο
Πλέον το αυτοκίνητο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, με την ελπίδα να εντοπιστούν κάποια στοιχεία που θα βοηθήσουν στις έρευνες
ο 27χρονος
Κιβωτός του Κόσμου: Χαμός στη δίκη, η γραμματέας σχόλασε πριν βγει απόφαση, έντονες διαμαρτυρίες από δικαστές και δικηγόρους
Για την υπόθεση κατηγορούνται επτά πρόσωπα, ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, πάτερ Αντώνιος και ακόμη έξι πρώην εργαζόμενοι, οι οποίοι φέρεται να χτυπούσαν, έκαναν καψόνια και τιμωρούσαν τα ανήλικα παιδιά
Ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου στα δικαστήρια για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου
Έρχεται πιθανή σπασμένη «γραμμή λαίλαπας» την Παρασκευή: Επιδείνωση του καιρού με βροχές και στην Αττική το Σάββατο
Παρά την πρόσκαιρη ύφεση που θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη, αναμένεται να ξανά «χαλάσει» και καταιγίδες θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
Καιρός