Ελλάδα

Τα κατάφερε ο Έκτορας! Ο σκύλος που μαχαιρώθηκε στη Νίκαια επιστρέφει στον ιδιοκτήτη του

Ο Έκτορας, ο σκύλος που μαχαιρώθηκε από καθηγητή στη Νίκαια, κατάφερε να ξεπεράσει τα τραύματα του και έτσι επιστρέφει στον ιδιοκτήτη του. 

Το εξοργιστικό περιστατικό έγινε στις 13 Οκτωβρίου 2020, στη Νεάπολη Νίκαιας. Ο καθηγητής, σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ακινητοποίησε το σκυλί και άρχισε να το μαχαιρώνει, ενώ ένας άλλος κάτοικος της περιοχής με ένα σιδερένιο κοντάρι χτυπούσε το σκυλί.

Click4more: Αποκλειστικό “Live News”: Αμετανόητος ο καθηγητής που μαχαίρωσε σκύλο στη Νίκαια (video)

Όλα αυτά μπροστά στα μάτια κατοίκων της περιοχής, που αντέδρασαν και κάλεσαν την αστυνομία, ενώ κάποιος κατέγραψε τις σοκαριστικές στιγμές και το video ανέβηκε σε σελίδα φιλόζωων στο Facebook.

Όπως περιέγραψε στον ΑΡΤ FM ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ), Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, ο Έκτορας συνάντησε τον ιδιοκτήτη του και ξέσπασε σε κλάματα.

Η δίκη για την κακοποίηση του σκύλου στη Νίκαια αναβλήθηκε για τις 23 Οκτωβρίου και πήρε και άλλη αναβολή για 6 Νοεμβρίου. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη Τούρκος στη Θεσσαλονίκη με ερυθρά αγγελία των τουρκικών αρχών - Είχε καταδικαστεί για διακίνηση μεταναστών
Ο ανωτέρω εντοπίστηκε μαζί με ακόμη δύο Τούρκους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας
Αστυνομικός της Ελληνικής Αστυνομίας
Το σενάριο της ενέδρας, η έφοδος σε σπίτι και η ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας του 20χρονου στην Καλαμαριά
Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας διαμένει οργανωμένος οπαδός ομάδας της Θεσσαλονίκης, την ίδια ώρα που το θύμα φέρεται να είναι οπαδός και μάλιστα σε σύνδεσμο αντίπαλης ομάδας
Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη 18