Ελλάδα

Τακτικές Κου Κλουξ Κλαν στο Σχιστό: Κάρφωσαν γουρουνοκεφαλή στην είσοδο του hot spot

Ξεπερνάει κάθε αρρωστημένη φαντασία: "Άγνωστοι" πήγαν νύχτα με καλυμμένα τα πρόσωπα στο hot spot του Σχιστού και κάρφωσαν μια γουρουνοκεφαλή στην είσοδο. Με πρακτικές αλά Κου Κλουξ Κλαν εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο κέντρο καταγραφής προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή.

Αλλά οι “άγνωστοι” με τα καλυμμένα πρόσωπα δεν σταμάτησαν εκεί. Τοποθέτησαν και ένα σταυρό στην είσοδο του hot spot, τον οποίο όμως δεν πρόλαβαν να… παραδώσουν στις φλόγες όπως έκαναν τα μέλη της ΚΚΚ. Έχυσαν όμως αίμα γουρουνιού!

Την ίδια μέθοδο χρησιμοποιούσαν και το παρελθόν ομάδες χρυσαυγιστών κι άλλες “εθνικιστικές ομάδες” αλλά ποτέ δεν υπήρξε καμία σύλληψη, παρά το γεγονός πως θεωρείται ρατσιστική και ενώ ο αντιρατσιστικός νόμος έχει ψηφιστεί από τη Βουλή και είναι νόμος του κράτους!

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άνδρας στη Θεσσαλονίκη υπέστη αλλεργικό σόκ μετά από τσίμπημα εντόμου – Έχασε τις αισθήσεις του και σώθηκε από το ΕΚΑΒ
Ένας 51χρονος έχασε τις αισθήσεις του στη Θεσσαλονίκη μετά από σοβαρή αλλεργική αντίδραση σε τσίμπημα εντόμου – Η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ τού έσωσε πιθανότατα τη ζωή
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ 3