Ελλάδα

Τέμπη: Αποσωληνώθηκε ο 22χρονος εγκαυματίας αλλά παραμένει σε ΜΕΘ

Αποσωληνώθηκε αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο 22χρονος εγκαυματίας από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ενώ η κατάστασή του είναι σταθερή.

Ο 22χρονος, ο οποίος φέρει εγκαύματα (έκτασης 20% της επιφάνειας του σώματος) από την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, υποβλήθηκε σε χειρουργείο την περασμένη Παρασκευή από πλαστικούς χειρουργούς.

Σύνφωνα με το grtimes.gr, ο γιατροί αναφέρουν πως ο 22χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ καθώς οι πολυτραυματίες και εγκαυματίες όταν αποσωληνώνονται παραμένουν νοσηλευόμενοι στη ΜΕΘ για μεγαλύτερη ασφάλεια και αυξημένη φροντίδα, κυρίως λόγω των τραυμάτων τους και επειδή είναι ευάλωτοι σε λοιμώξεις.

Να σημειωθεί πως την Παρασκευή (03.03.2023) πλαστικοί χειρουργοί προχώρησαν στην αποκατάσταση των εγκαυμάτων που προκλήθηκαν από τη μοιραία σύγκρουση, κυρίως στο πρόσωπο και στον ώμο (έκτασης 20% της επιφάνειας του σώματος) του 22χρονου.

Να συμπληρωθεί, πως η διαδικασία αποσωλήνωσης ήταν να προχωρήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωστόσο λόγω φόρτου εφημερίας αυτό δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί σήμερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ουρές στα βενζινάδικα και φόβοι για εκτίναξη της βενζίνης στα 2 ευρώ από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή - Στα 1,82 ευρώ η αμόλυβδη στα βόρεια προάστια
Στην αγορά των καυσίμων υπάρχει ανησυχία για αυξήσεις, καθώς η τιμή της βενζίνης έχει ανέβει κατά 4 λεπτά από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδα, ενώ επαγγελματίες πρατηριούχοι λένε ότι όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες
Βενζινάδικα
Συγγενείς θυμάτων τρομοκρατίας: Με την δημοσιότητα ο Κουφοντίνας θα συνεχίσει να εμπνέει δολοφονώντας ξανά τους δικούς μας ανθρώπους
«Το ανέλπιστο δώρο της δημοσιότητας του δίνεται μεθοδικά, επεισόδιο – επεισόδιο, μεγιστοποιώντας το «ενδιαφέρον» γύρω από τον ίδιο και τα εγκλήματά του»
Δημήτρης Κουφοντίνας 5