Ελλάδα

Τέμπη: Δίωξη κατά της προέδρου της ΡΑΣ και στελεχών της Πυροσβεστικής για την εθνική τραγωδία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δίωξη κατά της προέδρου της ΡΑΣ ασκήθηκε από την εισαγγελία της Λάρισας στη σκιά της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη, μετά από πρόταση του Εφέτη ανακριτή.

Η δίωξη αφορά διατάραξη ασφαλείας συγκοινωνιών διά παραλείψεως με δόλο και κατ΄ εξακολούθηση. Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διεξήχθη μετά την μήνυση συγγενών θυμάτων των Τεμπών, ασκήθηκε δίωξη για παράβαση καθήκοντος κατά τριών προοανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής και ενός ανώτερου αξιωματικού.

Για ιατροδικαστές και δικαστικούς εμπειρογνώμονες που περιλαμβάνονταν στην μήνυση, η υπόθεση αρχειοθετήθηκε, ενώ για τους δικαστικούς λειτουργούς που περιλαμβάνονταν επίσης στη μήνυση η υπόθεση θα εξεταστεί από άλλους εισαγγελικούς λειτουργούς εκτός Λάρισας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Ποιος είναι ο «Λάμπρος» της 17Ν – Η Γαλλία, οι προκηρύξεις και η σύλληψη στους Λειψούς
Καταδικάστηκε για συμμετοχή σε όλες τις πράξεις της 17Ν από την ίδρυσή της το 1975 μέχρι και τον Ιούλιο του 2002, ενώ του αποδόθηκε ο ρόλος του ηγέτη και του καθοδηγητή της οργάνωσης
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος
Θρίλερ στην Κρήτη: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός στον Τζιτζιφέ Αποκορώνου – Έρευνες για τον αν ανήκει στον 33χρονο αγνοούμενο γιατρό
Όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στο εάν ο σκελετός σχετίζεται με την εξαφάνιση του 33χρονου γιατρού, του οποίου το αυτοκίνητο είχε επίσης εντοπιστεί στον Αποκόρωνα
Θρίλερ στην Κρήτη: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός στον Τζιτζιφέ Αποκορώνου – Έρευνες για τον αν ανήκει στον 33χρονο αγνοούμενο γιατρό
Νέα καταγγελία για τον γιατρό με το «φακελάκι»: «Ήρθε πάνω από το κεφάλι μου, μετά το χειρουργείο και μου ζήτησε λεφτά για την ομάδα του»
«Με πίεζε πάνω από το κεφάλι μου να δώσω 100 με 150 ευρώ για την ομάδα του» νέα καταγγελία στο newsit.gr για τον αναισθησιολόγο που κατηγορείται για «φακελάκι»
Γιατρός ζητάει «φακελάκι» από ασθενή