Ελλάδα

Τέμπη: «Ο Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον προαστιακό» λέει η σταθμάρχης Νέων Πόρων

Η χώρα μας θρηνεί τον χαμό 57 ανθρώπων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη με την σταθμάρχη Νέων Πόρων να αποτρέπει μια μεγαλύτερη τραγωδία.

Η συγκεκριμένη σταθμάρχη που ήταν βάρδια στους Νέους Πόρους έδωσε προτεραιότητα στο μοιραίο εμπορικό που συγκρούστηκε με το Intercity 62 και όχι στον προαστιακό όπου επέβαιναν δεκάδες άνθρωποι.

Η σταθμάρχης που μένει σε προάστιο της Λάρισας, 13 μέρες μετά την τραγωδία προσπαθεί να συνέλθει από τα όσα βίωσε εκείνο το βράδυ σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star. Είχε πιάσει δουλειά περίπου 3 μήνες πριν το τραγικό δυστύχημα, έγινε πρόσφατα μητέρα, ενώ έκανε την εκπαίδευσή της όσο ήταν ακόμα έγκυος.

Όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της, λίγες μέρες μετά την τραγωδία η σταθμάρχης Νέων Πόρων φέρεται να έλεγε: «Είχα Άγιο, ο Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον προαστιακό».

Πρόκειται για μια γυναίκα κάτω των 30 ετών, όμως παρά το νεαρό της ηλικίας της, η σοβαρότητα και τα αντανακλαστικά της το μοιραίο βράδυ δεν είχαν καμία σχέση με εκείνα του 59χρονου σταθμάρχη.

Η ψυχολογική της κατάσταση, ωστόσο, είναι άσχημη και ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και να συνέλθει.

Όπως είπε ο πεθερός της σταθμάρχη, η νύφη του είναι αγχωμένη και φοβισμένη ενώ όσοι ρωτούν την πεθερά της τους απαντά: «Τι ψυχολογία να έχει…Είναι ακόμα σοκαρισμένη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κομπίνα εκατομμυρίων» στην Καρδίτσα: Λογιστής έκλεβε επιδόματα από Ρομά – «Τα έπαιρνε όλα δεν άφηνε ούτε σεντ»
Η οικονομική ζημιά που προέκυψε από τις πρώτες καταγραφές ξεπερνάει τα 3εκ ευρώ, ενώ ο λογιστής έκλεισε αιφνιδιαστικά το γραφείο του στην Καρδίτσα και έγινε... καπνός
Ευρώ 4
«Οι δικαστικές αρχές ήξεραν από τον Νοέμβριο του 2024 για τα τρία βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη» - Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία
Τα τρία βίντεο παρουσιάστηκαν τέσσερις μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2025, αλλά για άγνωστο λόγο δεν δημοσιοποιήθηκαν νωρίτερα
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη 10
«Ο 22χρονος δράστης έχει γενικά περίεργη συμπεριφορά» λέει ο θείος του αστυνομικού που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Χαλκιδική
«Χτύπησε το κουδούνι, βγήκε ο ανιψιός μου και του επιτέθηκε αμέσως. Ευτυχώς δεν κατάφερε να τον τραυματίσει σοβαρά» λέει ο θείος του αστυνομικού
Μηχανή της αστυνομίας