Ελλάδα

Τέμπη: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του συζύγου της Αθηνάς που σκοτώθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Τα χειρότερα Χριστούγεννα θα κάνουν φέτος οι οικογένειες των ανθρώπων που «χάθηκαν» στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, αφού θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα μακριά τους.

«Μόνο καλές αναμνήσεις έχω να θυμάμαι από σένα, Αθηνούλα μου. Ήσουν το στήριγμά μου. Σ’ αγαπάω πολύ χαμογελάρα μου» γράφει στην ανάρτησή του ο σύζυγος της Αθηνάς Κατσάρα, μιας εκ των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

Δέκα μήνες μετά οι οικογένειες των 57 θυμάτων εξακολουθούν να θρηνούν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ανάμεσά τους, είναι η οικογένεια της Αθηνάς που ήταν μητέρα ενός παιδιού, με καταγωγή από την Κατερίνη.

Η άτυχη γυναίκα ήταν στη μοιραία αμαξοστοιχία μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ζήση. Ωστόσο, την ώρα της σύγκρουσης το ζευγάρι δεν ήταν μαζί, καθώς ο σύζυγος βρισκόταν στην τουαλέτα του βαγονιού.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί το 2019 και ο άνδρας δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει την απώλεια της γυναίκας και μητέρας του μονάκριβου παιδιού τους.

Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok ραγίζει καρδιές… Δείτε το βίντεο εδώ

Στο βίντεο είναι οι τελευταίες στιγμές τους από το ταξίδι στην Αθήνα, λίγες ώρες πριν από την τραγωδία στα Τέμπη, επιστρέφοντας στην Κατερίνη, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

«Μόνο καλές αναμνήσεις έχω να θυμάμαι από σένα, Αθηνούλα μου. Ήσουν το στήριγμά μου. Σ’ αγαπάω πολύ χαμογελάρα μου», έγραψε \ο Νίκος Ζήσης στη λεζάντα του βίντεο, με τα σχόλια συμπαράστασης να πέφτουν «βροχή» από κάτω.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λήξη συναγερμού στον Χολαργό: Συνελήφθη ο 57χρονος που πέταξε μολότοφ και ταμπουρώθηκε με βαλλίστρα στο σπίτι του
Εις βάρος του υπήρχε εισαγγελική εντολή για εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική - Η πολυκατοικία εκκενώθηκε ενώ η αστυνομία έκανε έφοδο λίγη ώρα αργότερα
Άνδρες της ΕΚΑΜ ετοιμάζονται για έφοδο στην πολυκατοικία του Χολαργού
Ανανεώθηκε πριν 46 λεπτά
14
Σύμπλεγμα καταιγίδων και κεραυνοί «σφυροκοπούν» τον Θερμαϊκό - «Καμπανάκι» Τσατραφύλλια για 7 περιοχές
Ο μετεωρολόγος προειδοποιεί τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Ημαθίας, Χαλκιδικής, Πέλλας, Κιλκίς και των παράκτιων περιοχών της Θεσσαλίας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί έως νωρίς το απόγευμα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Φάλαινες φυσητήρες εμφανίστηκαν στην Ικαρία: Δείτε τη μοναδική φωτογραφία από τις βουτιές τους
Οι φυσητήρες μπορεί να φτάσουν τα 18 μέτρα και τους 50 τόνους σε βάρος - Το υποβρύχιο φαράγγι στηρίζει μία από τις σημαντικότερες -για τη βιοποικιλότητα- περιοχές της Μεσογείου και πολλά σπουδαία είδη
Φάλαινες 1