Ελλάδα

Τέμπη: Στο νοσοκομείο ο απεργός πείνας Δημήτρης Οικονομόπουλος που συμπαραστέκεται στον Πάνο Ρούτσι

Λιποθύμησε μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει

Λιποθυμικό επεισόδιο είχε έξω από τη Βουλή ο Δημήτρης Οικονομόπουλος ο οποίος συμμετέχει στην απεργία πείνας, στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι για την εκταφή του παιδιού του που σκοτώθηκε στα Τέμπη.

Ο Δημήτρης Οικονομόπουλος, μετά από 10 ημέρες που κάνει απεργία πείνας για τα θύματα των Τεμπών, λιποθύμησε μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του είναι ελεγχόμενη και λαμβάνει την απαραίτητη φροντίδα από τους γιατρούς του Λαϊκού Νοσοκομείου.

Ο Δημήτρης Οικονομόπουλος δεν είναι συγγενής θύματος των Τεμπών αλλά θέλησε να συμπαρασταθεί στον Πάνο Ρούτσι και να κάνουν από κοινού απεργία πείνας, διεκδικώντας την άμεση εκταφή και τις τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό των θυμάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγιος Δημήτριος: 4 διαρρήκτες τραυμάτισαν αστυνομικούς κατά τη διάρκεια καταδίωξης – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους
Οι διαρρήκτες στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους, όμως εγκλωβίστηκαν και τότε παρέσυραν τις δύο μηχανές τραυματίζοντάς τους αστυνομικούς
Άγιος Δημήτριος: 4 διαρρήκτες τραυμάτισαν αστυνομικούς κατά τη διάρκεια καταδίωξης – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους
Ανανεώθηκε πριν 26 λεπτά
38
Δοκιμάζεται για πρώτη φόρα η εικονική πραγματικότητα για την ανακούφιση του πόνου στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Αγία Σοφία»
Η εικονική πραγματικότητα χρησιμοποιείται ως θεραπευτικό εργαλείο για τη διαχείριση του πόνου, τη μείωση του άγχους και την υποστήριξη της ψυχικής υγείας των παιδιών
νοσοκομείο