Ελλάδα

Θανάσης Κοντογεώργης: Στο νοσοκομείο ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ – Έσπασε τον αστράγαλό του

O υφυπουργός έκανε χειρουργείο στο νοσοκομείο Λάρισας

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Θανάσης Κοντογεώργης. Όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του στα social media, το απόγευμα της Παρασκευής (11.07.2025) έσπασε τον αστράγαλό του και στις 2 πλευρές με αποτέλεσμα να βρεθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο Λάρισας.

Ο Θανάσης Κοντογεώργης έκανε χειρουργείο στο ίδιο νοσοκομείο και πλέον αναρρώνει.

Στην ανάρτησή του δεν δίστασε να ευχαριστεί τον γιατρό που τον φρόντισε και να στείλει μήνυμα πως παρά τις δύσκολες στιγμές, η αισιοδοξία είναι αυτή που μας κάνει να ξεσηκωθούμε γρήγορα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Θανάση Κοντογεώργη:

«Ύστερα από ένα ατύχημα την Παρασκευή το απόγευμα, βρέθηκα με σπασμένο αστράγαλο και από τις δύο πλευρές, στην εφημερία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Το κάταγμα αντιμετωπίστηκε με χειρουργείο από τα έμπειρα χέρια του καθηγητή Καραχάλιος Θεόφιλος και της ομάδας του, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά, όπως και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, για τη φροντίδα και τον επαγγελματισμό.

Τώρα, ξεκινάει η φάση της αποκατάστασης. Σε όλες τις δύσκολες και ατυχείς στιγμές διατηρούμε την αισιοδοξία μας , γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ξανασηκωθούμε γρήγορα, κυριολεκτικά και μεταφορικά! Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τη συμπαράσταση και όσους είχαν την καλοσύνη να με επισκεφθούν. Να έχετε όλοι ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα