Ελλάδα

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πειραιώς: Κατέληξε η 61χρονη επιβάτιδα του ταξί που καρφώθηκε σε κολώνα

Η γυναίκα είχε μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο - Ο οδηγός του ταξί ανασύρθηκε νεκρός

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 61χρονη, η οποία επέβαινε στο ταξί που ενεπλάκη στο τροχαίο στην Πειραιώς, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 64χρονου οδηγού.

Το τροχαίο συνέβη χθες, Τρίτη (04.03.25) στον αριθμό 171 στην Πειραιώς, όταν ο οδηγός του ταξί κινούμενος από Πειραιά προς Αθήνα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε κολώνα.

Ο 64χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε νεκρός, ενώ η 61χρονη επιβάτιδα μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα αρχικά στο ΝΙΜΤΣ και στη συνέχεια στον «Ευαγγελισμό» όπου και διασωληνώθηκε.

Δυστυχώς, σήμερα το πρωί υπέκυψε στα τραύματά της.

Όπως περιέγραψε στο newsit.gr ένας αυτόπτης μάρτυρας: «Κατέβαινα την Πειραιώς και ξαφνικά βλέπω από την απέναντι πλευρά ένα ταξί να ανεβαίνει το κράσπεδο και χωρίς φρένα έπεσε πάνω στην κολώνα. Σταμάτησα πιο κάτω, γύρισα και εκείνη τη στιγμή περνούσε ένα ασθενοφόρο, πήραν την επιβάτη που ήταν πίσω όπου είχε πεταχτεί πάνω στο ταμπλό. Μετά ήρθε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, τσέκαραν τον οδηγό αλλά δυστυχώς δεν φόραγε ζώνη και έπεσε πάνω στην κολώνα και αφρενάριστος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός στην Αττική με νέα ηλεκτρονική απάτη προς φαρμακοποιούς με λεία άνω των 15.000 ευρώ
Άγνωστοι τηλεφωνούν σε φαρμακοποιούς ισχυριζόμενοι ότι καλούν είτε εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου, είτε από οικονομικές υπηρεσίες, με πρόσχημα την «επικαιροποίηση οικονομικών στοιχείων» ή την «επιστροφή χρημάτων»
Φαρμακείο
Τα τρία αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το θάνατο του 43χρονου που βρέθηκε κρεμασμένος στην αποθήκη του σπιτιού του στο Κερατσίνι
Το θρίλερ που διήρκησε για τρεις ολόκληρες ημέρες ξεκίνησε το μεσημέρι της 28ης Απριλίου, όταν ο 43χρονος άνδρας είχε επιστρέψει μαζί με τον πεθερό του από το γιατρό
Ο Σπύρος Σέββος