Ελλάδα

Θάνος Ανεστόπουλος: Οι συναυλίες με τα “Διάφανα Κρίνα” ενώ έδινε μάχη με τον καρκίνο [vid]

Φτωχότερη είναι η μουσική σκηνή μετά την απώλεια του Θάνου Αλεστόπουλου του τραγουδιστή του συγκροτήματος "Διάφανα Κρίνα", ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 49 ετών.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, και ενώ έδινε μάχη με τον καρκίνο, έδωσε δύο συναυλίες στην Τεχνόπολη μαζί με όλα τα μέλη των Διάφανων Κρίνων, σε μια ιστορική επανένωση της μπάντας μετά τη διάλυση της το 2009. Ακολούθησαν δύο συγκλονιστικές εμφανίσεις στο Παλλάς και στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα