Ελλάδα

Θεία Δίκη: έκλεψαν παγκάρι και… τράκαραν!

Πρόσωπο με πρόσωπο τον κλέφτη έπεσε η επίτροπος ...

του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στον Καρέα. Ο άγνωστος είχε “σηκώσει” το παγκάρι και έβγαινε σαν… κύριος. Η 50χρονη γυναίκα προσπάθησε να τον εμποδίσει, όμως φαίνεται ότι… δεν χρειαζόταν.
Ο δράστης έφτασε στο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ένας συνεργός του και μαζί προσπάθησαν να εξαφανιστούν. Μόλις έφτασαν όμως στη λεωφόρο Καρέα τράκαραν. Πάνω στον πανικό τους οι δυο κλέφτες παράτησαν το αυτοκίνητο και το παγκάρι και το έβαλαν στα πόδια. Το Ι.Χ. που χρησιμοποίησαν δεν ήταν κλεμμένο και έτσι είναι μάλλον ζήτημα χρόνου μέχρι οι αστυνομικοί να τους συλλάβουν, αφού έχουν όλα τα στοιχεία του … “άπιστου” οδηγού.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι των παλαιοημερολογιτών ιερέων με την αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών, ο τιμοκατάλογος και ο ναός «καβάτζα»
Τα μέλη του κυκλώματος χρησιμοποιούσαν κωδικοποιημένες λέξεις στη διακίνηση ναρκωτικών και κερακί έλεγαν την κοκαΐνη, καφεδάκι, χασίς και φανουρόπιτα, την ακατέργαστη κάνναβη
Ο ιερέας διατηρεί κανάλι στο YouTube
Καιρός αύριο: Με καταιγίδες και ανέμους ξεκινά η εβδομάδα – Έντονα τα φαινόμενα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή αφού θα φτάσει στα βόρεια τους 18 με 20 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 22 με 24 και στην Κρήτη τους 25 βαθμούς Κελσίου
καιρός