Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 87χρονος επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο στην 79χρονη σύζυγό του – «Προσπάθησε να με σκοτώσει» είπε στην οικιακή βοηθό

Ο ηλικιωμένος είναι καθηλωμένος εδώ και χρόνια σε αμαξίδιο λόγω προβλημάτων υγείας - Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγός του

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας ηλικιωμένος, 87 ετών, ο οποίος κατηγορείται ότι επιχείρησε να σκοτώσει με ένα κουζινομάχαιρο την 79χρονη σύζυγό του, στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (10.01.25) στο διαμέρισμα, όπου διαμένει το ηλικιωμένο ζευγάρι, στον Πολίχνη της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος, ο οποίος και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράβασης του νόμου περί όπλων, είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Η 79χρονη νοσηλεύεται σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, καθώς έφερε τραύμα τραχήλου. Η κατάστασή της φαίνεται να σταθεροποιήθηκε αλλά εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη.

Ο συναγερμός στην αστυνομία σήμανε ότι συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού ενημερώθηκε για το περιστατικό από την οικιακή βοηθό που φροντίζει τα δύο άτομα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 58χρονη οικιακή βοηθός εντόπισε την ηλικιωμένη ξαπλωμένη στο νοσοκομειακό κρεβάτι όπου είναι καθηλωμένη τα τελευταία χρόνια. Η 79χρονη φέρεται να έφερε εκτεταμένες εκδορές στο πρόσωπο και τραύμα στο λαιμό από μαχαίρι. Η ηλικιωμένη φέρεται να ανέφερε στην 58χρονη, ότι ο σύζυγός της προσπάθησε να την σκοτώσει.

Στον ίδιο χώρο εντοπίστηκε ο 87χρονος να κείτεται στο πάτωμα σε εμβρυική στάση. Δίπλα του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι κουζίνας συνολικού μήκους 30 εκατοστών και μήκος λάμας 21 εκατοστών το οποίο έφερε ίχνη αίματος.

 Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο, ερεύνησαν το διαμέρισμα και δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης. Εκτός από το κουζινομάχαιρο, κατασχέθηκαν άλλα δύο μαχαίρια κουζίνας για να διαπιστωθεί εάν συνδέονται με το συγκεκριμένο περιστατικό. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση Κεφαλογιάννη – Μάτσα: Η υπουργός Τουρισμού ζητά τα παιδιά να μην αλλάζουν συνεχώς σπίτια – Για τεχνητές εντάσεις μίλησε ιδιαίτερα φορτισμένος ο συνθέτης
Η έφεση είναι αβάσιμη και τα παιδιά δεν θα πρέπει να μπαίνουν σε δικαστικές αίθουσες, λέει η πλευρά Μάτσα
Μίνως Μάτσας και Όλγα Κεφαλογιάννη 7
Ο Κώστας Σινάνης επέστρεψε στο δημαρχείο του Αη Στράτη: Είχε διαγνωστεί με καρκίνο και έκανε χημειοθεραπείες – Το μήνυμά του
«Σε 365 ημέρες, αξίζει να αφιερώσουμε έστω μία ή δύο στην υγεία μας», είπε ο δήμαρχος Αη Στράτη, προσθέτοντας πως η πρόληψη είναι κρίσιμη τόσο για τον ίδιο τον άνθρωπο όσο και για την οικογένειά του
Ο Κώστας Σινάνης επέστρεψε στο δημαρχείο του Αη Στράτη:  Είχε διαγνωστεί με καρκίνο και έκανε χημειοθεραπείες – Το μήνυμά του
«Η ΓΑΔΑ σε διάλογο με την Ιστορία»: Επετειακή εκδήλωση με αφορμή την 25η Μαρτίου – Κεντρική ομιλήτρια η Μαρία Ευθυμίου
Αναδείχθηκε ο σύγχρονος ρόλος της ΕΛΑΣ ως εγγυήτρια της έννομης τάξης και προστάτιδας των θεσμών, συνεχίζοντας ιστορικά την προσπάθεια διασφάλισης της σταθερότητας
Αθανάσιος Κάμπρας / Μαρία Ευθυμίου