Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Nύφη συνελήφθη λίγα λεπτά πριν από τον γάμο της μετά από μήνυση του πρώην συζύγου της

Ετοιμαζόταν να πάει στην εκκλησία όταν και οδηγήθηκε στις Αρχές

Αντί για τα σκαλιά της εκκλησίας πέρασε το κατώφλι ενός Αστυνομικού Τμήματος στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για μία νύφη, η οποία ενώ ήταν έτοιμη να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, συνελήφθη έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο πρώην σύζυγός της.

Το περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη νύφη σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2019, ωστόσο αναβίωσε σήμερα, Τρίτη (01.04.25) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Όπως περιέγραψε στο δικαστήριο, ο πρώην σύζυγος, λογιστής στο επάγγελμα, κατέθεσε μήνυση σε βάρος της γνωρίζοντας ότι εκείνη την ώρα θα παντρευόταν σε εκκλησία του Πόρου Τροιζηνίας και έχοντας ως παράνυμφο τον γιο τους.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι παραβιάστηκε η απόφαση για επικοινωνία με το παιδί του, σύμφωνα με το voria.

Η γυναίκα μετέφερε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν ότι δεν παραβιάστηκε η επικοινωνία, δείχνοντας μάλιστα στο δικαστήριο μηνύματα με τα οποία αποδεικνυόταν ότι ο πατέρας επικοινωνούσε κανονικά με τον γιο του.

«Ήταν εφιάλτης αυτό που πέρασα, παρ ‘ ολίγον δεν θα γινόταν ο γάμος», είπε απολογούμενη η 43χρονη, η οποία και αφέθηκε ελεύθερη, σημειώνοντας ότι ο πρώην σύζυγός της κατέθεσε τη μήνυση επειδή τη ζήλευε.

Ο πρώην σύζυγός της από την πλευρά του, στην κατάθεση που έκανε ανασκεύασε τα όσα είχε υποστηρίξει, μιλώντας για παρεξήγηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ελεύθερος ο 53χρονος οδηγός αστικού λεωφορείου που αγνόησε τα σήματα και παρέσυρε μπάρες σε σιδηροδρομική διάβαση στην Θεσσαλονίκη
Ο οδηγός κατέθεσε ότι δεν έκανε κάτι παράνομο, τονίζοντας ότι τα ηχητικά σήματα τον βρήκαν πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές και λόγω του μήκους του λεωφορείου δεν πρόλαβε να περάσει
Τρένο
Η στιγμή του τροχαίου στον Κολωνό - Μηχανή με μεθυσμένη οδηγό συγκρούεται με δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα
Στο πρώτο εκπνεόμενο αλκοτέστ που της έγινε από τους άνδρες της Τροχαίας, βρέθηκε θετική στην κατανάλωση αλκοόλ σε ποσοστό πολύ μεγαλύτερο του πλημμελήματος
Τροχαίο στον Κολωνό
11
Τα επίσημα αιτήματα των αγροτών στα οποία η κυβέρνηση απαντά με διπλό κάλεσμα για διάλογο - Η αντίθεσή τους να περάσουν αρμοδιότητες του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι μελισσοκόμοι που συμμετείχαν στην πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια, απέστειλαν το απόγευμα της Κυριακής (14/12/25) τη λίστα των διεκδικήσεών τους προς την κυβέρνηση
ΦΩΤΟ EUROKINISSI 212